Annonsørinnhold

Den 6. oktober skal en ekspertjury kåre «Årets Biff»:

Se biff-eliten i opphetet diskusjon om «Årets Biff»

Slik så det ut da juryen møttes og diskuterte hvilke utskjæringer som kvalifiserte seg til konkurransen.

Nylig var metervis av godt kjøtt stilt frem i biffrestauranten Explorers Steakhouse — dry-aged ribeye, indrefilet, tomahawk, nyretapp og mange, mange flere.

De mange utskjæringer skulle bedømmes av en spesielt utvalgt jury.

Juryen fant blant annet ut av at «Årets Biff» skal ha masse fett og at den gjerne må være litt annerledes enn det de fleste kjenner fra butikken.

Etter lange diskusjoner valgte juryen de utskjæringer som går videre til konkurransen om å bli «Årets Biff 2016».

Den 6. oktober avsløres vinneren av Årets Biff på et stort arrangement i Explorers Steakhouse på Københavnbåten. Her skal juryens nomineringer konkurrere om å være den mest trendsettende, populære og smakfulle biffen i 2016.

Se biff-eliten i opphetet diskusjon om «Årets Biff»
Se biff-eliten i opphetet diskusjon om «Årets Biff»

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.