Annonsørinnhold

Se hvorfor du ikke vil feire en perfekt vennejul som Thomas Giertsen

«Thomas Giertsen: Helt perfekt: Jul med gode venner» er akkurat så klein som du frykter. 

GLADE JUL, PERFEKTE JUL: «Thomas Giertsen: Helt perfekt: Jul med gode venner» vises som en enkeltstående episode lørdag 17. desember kl. 22.00. I løpet av våren kommer den syvende sesongen med «Thomas Giertsen: Helt perfekt» på TVNorge.
GLADE JUL, PERFEKTE JUL: «Thomas Giertsen: Helt perfekt: Jul med gode venner» vises som en enkeltstående episode lørdag 17. desember kl. 22.00. I løpet av våren kommer den syvende sesongen med «Thomas Giertsen: Helt perfekt» på TVNorge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Har du noen gang drømt om å la familie være familie og ta med deg dine aller beste venner for å feire en konfliktfri og fredelig jul? Kanskje vil du komme på andre tanker etter å ha fått med deg hvordan det går når Thomas Giertsen drar med sine venner på den «perfekte» julefeiring.

Premiere lørdag

I år inviterer Giertsen og TVNorge nemlig sine seere med på en ny juletradisjon. Kanalen har spilt inn en helt ny julespesial av humorsuksessen Helt perfekt, serien der Giertsen spiller en noe karikert utgave av seg selv. Programmet har premiere lørdag 17. desember kl. 22.00.

Se Giertsens jul på nettbrettet med Get tv-app

GOD STEMNING?: Du vet det blir kleint når Thomas Giertsen skal arrangere venne-jul. 
GOD STEMNING?: Du vet det blir kleint når Thomas Giertsen skal arrangere venne-jul.  Vis mer

Wham-inspirert julefeiring

I juleepisoden som har fått tittelen Jul med gode venner, bestemmer Thomas og hans kjære Ine seg for å feire en annerledes jul ved å be med seg to vennepar på hytta. Og da vil Giertsen ikke spare på noe for å sikre den perfekte julestemningen.

- Helt siden 80-tallet har jeg blitt glad hver gang musikkvideoen med Whams «Last Christmas» dukker opp på en skjerm. Det må da være mulig å få til den samme stemningen med sine egne venner? Det var utgangspunktet. Østers på lillejulaften og vaktelegg til julefrokosten, akkurat som de gjør det på kontinentet. Er ikke det topp da?, sier Thomas Giertsen, som med juleepisoden får realisert sin visjon.

OPPSKRIFT PÅ JULE-KATASTROFE?: Gled deg til denne julespesialen som har premiere 17. desember. 
OPPSKRIFT PÅ JULE-KATASTROFE?: Gled deg til denne julespesialen som har premiere 17. desember.  Vis mer

Champagne og fasan på menyen

Thomas sine gjester i Helt perfekt-universet er programleder Marte Stokstad som er der sammen med skuespiller Henrik Mestad, og artisten Kaja Huuse som har funnet kjærligheten med skuespiller Endre Hellestveit. For å sikre en helt perfekt feiring, har Thomas lagt en detaljert tidsplan og satt champagne og fasan på menyen. Med de tre parene samlet på hytta, viser det seg imidlertid å være vanskelig å følge Giertsens nøye planlagte juleskjema.

- Hyggelig å by på julespesial

TVNorges humorsjef Rasmus Børja Øyen er glad for å kunne by på en ekstra julegave til sine seere.

- Thomas Giertsen: Helt perfekt er hjørnesteinen i TVNorges humorsatsing, og da er det ekstra hyggelig å kunne by på en julespesial med Ine, Thomas og deres venner. Mange tenker at å feire vennejul er en enkel måte å slippe unna familiekonflikter på, men det viser seg at en slik julefeiring også har sine utfordringer, sier Børja Øyen som også er prosjektleder for serien.

O JUL MED DIN GLEDE: Gled deg til denne julespesialen. 
O JUL MED DIN GLEDE: Gled deg til denne julespesialen.  Vis mer

Se Giertsens jul - når du vil i julen

Julen er gjerne fylt opp av selskaper og andre festligheter. Du er kanskje opptatt når Giertsens Jul med gode venner sendes på TVNorge? Fortvil ikke.

Alle Get-kunder som har Get box II kan se Giertsen i reprise når det passer dem med Gets tv-arkiv Reprise. Reprise-funksjonen gjør at du kan gå hele syv dager tilbake i tid og se både Giertsens jul og tusenvis av andre tv-programmer som er sendt på de mest populære kanalene. Med andre ord julestemning med dine favorittprogrammer når du vil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer