ANNONSØRINNHOLD

Sender tre generasjoner fra samme familie på tur

Norwegian er på jakt etter tre medlemmer fra samme familie som har lyst til å dele gode reiseopplevelser på tvers av generasjonene. Meld dere på her!

Alle har vi steder som betyr ekstra mye for oss. Kanskje nettopp du drømmer om å dele dem med noen andre i familien?

Nå har du sjansen - gjennom Generasjonsreisen til Norwegian.

Enten det er en restaurant du vet at bestefar hadde elsket, landet du ble født i men ikke har fått reist tilbake til eller hjembyen til hele familiens favorittlag. Nå sender Norwegian alle tre på tur!

Meld dere på innen 17. september, så er det kanskje du som får muligheten til å vise frem stedet som har en egen plass i hjertet ditt.

ET GODT MINNE? Mange har gode opplevelser fra Barcelona, der den lange bystranda ligger tett på shopping og restauranter.
ET GODT MINNE? Mange har gode opplevelser fra Barcelona, der den lange bystranda ligger tett på shopping og restauranter. Vis mer

På tur med far og bestefar?

Norwegian søker tre generasjoner, fra samme familie, som kunne tenke seg å dra på tur sammen. Målet er at dere skal dele nye opplevelser sammen og forhåpentligvis skape minner for livet.

Hver av de reisende får velge en destinasjon som betyr noe spesielt for den enkelte. Med følge av et hyggelig filmcrew får dere reise på tre ulike turer – én for hver generasjon – for å skape nye, gode minner på stedene som betyr ekstra mye for dere.

Opplevelsene dere deler med hverandre, skal også deles med omverdenen. De ulike turene vil filmes til forskjellige episoder av en serien Generasjonsreisen, som kan inspirere enda flere familier til å reise på tur sammen.

Så sjekk om dere oppfyller vilkårene og fyll ut skjemaet Husk at du må kunne melde på tre generasjoner fra samme familie for å bli valgt ut.

GODE MINNER: New York er et sted mange husker med glede.
GODE MINNER: New York er et sted mange husker med glede. Vis mer

Del de gode minnene

Du definerer selv hva det er som gjør stedet spesielt. Det kan for eksempel være gode minner du ønsker å gjenskape, en drøm som ennå ikke ha blitt oppfylt eller noe du vet de andre i familien din hadde satt skikkelig stor pris på. Mer detaljert informasjon om opplegget finner du her.

Fristen for å melde seg på er 17. september 2018. Reisene gjennomføres i løpet av oktober.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.