Annonsørinnhold

BLACK FRIDAY:

Sex-ekspert: - Prisras på leketøy i dag!

Nytelse.no feirer Black Friday med knallpriser på sexleketøy!

KNALLTILBUD: Crazy sexy-weekend feires med prisras og opptil 85% avslag på sexleketøy hos Nytelse.no. (Foto: Nytelse.no)
KNALLTILBUD: Crazy sexy-weekend feires med prisras og opptil 85% avslag på sexleketøy hos Nytelse.no. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

Nytelse.no feirer med tilbud på en rekke favoritter, blant annet orgasmefavoritten Womanizer og Norges mest populære adventskalender til voksne.

- Denne dagen har alltid vært populær hos oss, og vi feirer selvsagt med knalltilbud på favoritter både til han og henne, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 85% avslag!

SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Foto: Nytelse.no)
SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Adventskalender ble best i test

Magasinet KK kåret Nytelse.no sin adventskalender til «Best i test» blant årets erotiske adventskalendere. Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender.

- Nytelse.no sin adventskalender har alltid vært populær, men i år har det virkelig tatt helt av og salget av kalendere har økt med over 150% sammenlignet med fjoråret, forteller Ebbestad.

Hun mener alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, som et avbrekk i julestria.

- En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen, sier Ebbestad.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Sikre deg Norges beste erotiske adventskalender her!

PRODUKTEKSPERT: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Foto: Nytelse.no)
PRODUKTEKSPERT: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Topp 3 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris i dag.

1. Ryra

Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du kommer til der du vil med akkurat riktig vinkel. I tillegg er den trådløs og oppladbar, noe som gir enda flere muligheter. Med 5 vibrasjonsmønster og 3 intensitetsnivåer du kan sendes til himmels i opptil 3 timer!

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

2. Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er det produktet som selger absolutt best til kvinner, og det er ikke uten grunn. Den stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Derfor er det ikke overraskende at denne er alle kvinners favoritt.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

3. Slikkevibrator

- Slikkevibratorer har blitt utrolig populært, og det er ikke uten grunn. Denne lille saken er en slikkemester som gir deg deilig oralsex. Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 85% avslag!

PRODUKTEKSPERT: Kenneth er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til menn fra salget. (Foto: Nytelse.no)
PRODUKTEKSPERT: Kenneth er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til menn fra salget. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Topp 3 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. Arcwave Ion – Womanizer til menn

Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer.

2. Tenga Spinner

Spinner utnytter mulighetene med nye materialer til å stimulere penis med den kinetiske energien fra din egen hånd. Smart design og intens stimulering – Tenga Spinner anbefales til alle som vil ha bedre sex, bedre oppgradering til hånden finner du ikke!

3. Satisfyer Men Heat Vibration

Sexleketøy med varme gir enda mer realistisk stimulering, og endelig finnes det et godt alternativ for oss med penis. Satisfyer Men Heat Vibration stimulerer penishodet med varme og kraftige vibrasjoner, noe som gir ekstra langvarige og intense orgasmer.

Se alle tilbudene her – opptil 85% avslag!

GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Foto: Nytelse.no)
GI DEG SELV ORGASME: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Foto: Nytelse.no) Vis mer

Se alle tilbudene her – opptil 85% avslag!

Sikre deg adventskalenderen som ble BEST I TEST her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer