Annonsørinnhold

Nytelse.no

Sex-ekspert: – Harde pakker er best!

Erotiske julegaver selger som aldri før, og selv om ikke alle legger gaven under juletreet, er det ingen tvil om at det blir hett i det ganske land i jula.

TIL HIMMELS I JULESTRIA: Handy er en av julegavetipsene til mannen fra Nytelse.no. Foto: Nytelse.no
TIL HIMMELS I JULESTRIA: Handy er en av julegavetipsene til mannen fra Nytelse.no. Foto: Nytelse.no Vis mer

– Jula er tiden for å vise de man er glad i at man setter pris på dem, og ingenting sier vel «jeg elsker deg» mer enn en orgasme, sier Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Nå har de samlet favoritter til alle slags budsjett enten man vil piffe opp forholdet eller kjøre solo. Det er rangert fra 1 til 3, der den første er for deg som vil invitere litt ekstra og nummer 3 er for deg som har et litt strammere budsjett i år.

ORGASME TIL JUL: Ingen gave er bedre enn en orgasme sier, Maria K. Ebbestad i Nytelse.no. Foto: Nytelse.no
ORGASME TIL JUL: Ingen gave er bedre enn en orgasme sier, Maria K. Ebbestad i Nytelse.no. Foto: Nytelse.no Vis mer

Gavetips til henne

1. Nova 2

Dette er den eneste rabbitvibratoren som følger dine bevegelser for konstant stimulering av klitoris og G-punktet og gir deg hele 10 ulike vibrasjonsrytmer.

2. Womanizer

Alle kvinner må eie en womanizer. Den stimulerer alle 8000 nervetrådene i klitoris samtidig.

3. Truly Yours

Truly Yours er en eksklusiv serie med kraftige vibratorer til meget gode priser. Vibratoren leveres i en flott gaveeske med alt du trenger for timevis med nytelse.

TIL HENNE: Nova 2, Womanizer og Truly Yours er tre knalltips i ulike prisklasser.
TIL HENNE: Nova 2, Womanizer og Truly Yours er tre knalltips i ulike prisklasser. Vis mer

Gavetips til ham

1. Arcwave Ion

Dyp og intens stimulering gir mannen hardere og mer langvarige orgasmer med samme teknologi som den populære Womanizer til kvinner.

2. Tenga Flip Orb

De tykke kulene i Flip Orb presser mot penis og gir presis og intens stimulering ulikt noen andre onanihylser på markedet. Du kan også bestemme hvor intens den skal være ved å klemme på trykkpunktene langs utsida av hylsa.

3. Spinner

Tenga Spinner har et unikt design gjør at den myke hylsa snurres rundt penis når du drar den opp og ned! Hånda blir aldri det samme etter dette!

TIL HAM: Arcwave Ion, Tenga Flip Orb og Spinner er tre hete tips.
TIL HAM: Arcwave Ion, Tenga Flip Orb og Spinner er tre hete tips. Vis mer

Gavetips til par

1. We-vibe Sync

Verdens mest solgte parvibrator er blitt enda bedre! We-Vibe Sync stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis – samtidig!

2. Manta

En herrevibrator designet for par. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!

3. Red Temptations Gavesett

Dette gavesettet inneholder alt dere trenger for mange deilige opplevelser sammen, en kraftig vibrator, en ergonomisk penisring med vibrering og ekstra stimulering for dere begge, samt en smart vibrerende prostatastimulator og analplugg.

TIL BEGGE: We-vibe Sync, Manta og Red Temptations gavesettet kan virkelig piffe opp sexlivet.
TIL BEGGE: We-vibe Sync, Manta og Red Temptations gavesettet kan virkelig piffe opp sexlivet. Vis mer

– I tillegg til disse favorittene i forskjellige prisklasser finnes det selvsagt masse deilig tilbehør som glidemiddel, massasjelys eller erotisk spill som får sving på sexlivet. Disse er også fine å legge med om du allerede har kjøpt julegave, tipser Ebbestad.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Foto: Nytelse.no Vis mer

– Alle som føler seg litt leken, eller ønsker å bli mer leken, bør kjøpe en erotisk julegave, mener Ebbestad.

Nå handles det erotiske leketøy som aldri før både for ekstra kos i adventstida og for å piffe opp jula.

– Det er jo ei tid som er vanskelig for mange i utgangspunktet, og med corona på det, så er det fint å se at mange benytter tiden til å kose seg ekstra mye sammen, eller alene, sier Ebbestad.

Er du en av dem som syns det er litt rart å putte en slik type gave under juletreet har Ebbestad løsningen.

– Selv om nordmenn har blitt mer åpne, er vi fortsatt private om det private. Gi en morgengave, legg den i julestrømpa eller finn den fram under senga etter at gjestene har gått, for harde pakker er jo de beste, smiler hun.

SEXY GAVESETT: Dette gavesettet inneholder alt dere trenger for mange deilige opplevelser sammen. Foto: Nytelse
SEXY GAVESETT: Dette gavesettet inneholder alt dere trenger for mange deilige opplevelser sammen. Foto: Nytelse Vis mer

Mer sex gir mindre stress

Førjulstida kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lengre tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

PIRRENDE JUL: Med leketøy fra Nytelse.no blir det garantert en ekstra leken og pirrende jul. Foto: Shutterstock
PIRRENDE JUL: Med leketøy fra Nytelse.no blir det garantert en ekstra leken og pirrende jul. Foto: Shutterstock Vis mer

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

GI HVERANDRE ORGASME: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Shutterstock
GI HVERANDRE ORGASME: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme. Foto: Shutterstock Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer