Annonsørinnhold

Sex-ekspert: – Prisras på leketøy i dag!

Verdens største handledag, Singeldagen, er her, og det feires med knalltilbud på sexleketøy hos Nytelse.no.

SINGELSEX: Singeldagen feires med prisras på sexleketøy hos nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)
SINGELSEX: Singeldagen feires med prisras på sexleketøy hos nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Singeldagen er en markering som stammer fra Kina, og er en motreaksjon til Valentines day for å feire at man er stolt av å være singel. Det at dagen markeres 11.11 er et symbol på at single står sammen, og på verdensbasis er denne dagen større enn både Black Friday og Cyber Monday.

– Denne dagen har alltid vært populær hos oss, og vi feirer selvsagt med knalltilbud på favoritter både til han og henne, forteller Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Topp 3 favoritter til henne

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut tre favoritter hver som du bør sikre til knallpris i dag.

1. Happy Rabbit

– I mer enn 20 år har rabbitvibratoren vært det mest populære sexleketøyet til kvinner og det er virkelig millioner av ulike versjoner å velge mellom. Da er det viktig at jeg vet hvilken man bør velge. Happyrabbit gir deg alt du vil ha fra en rabbitvibrator. Den har veldig god kvalitet, to skikkelig kraftige motorer og er designet for å treffe nøyaktig de punktene som er viktig for en best mulig orgasme. Størrelsen passer de fleste og den er skikkelig behagelig i bruk.

– Tonje, produktekspert i Nytelse.no

2. AMO

– En god klitorisvibrator burde alle kvinner ha, og denne er min favoritt! Den er liten, støyer minimalt og er såpass kraftig at den overrasker de fleste. Jeg kan ikke forstå hvordan så mye kraft får plass i en så liten vibrator. Mange kvinner spør etter mye kraft når de skal kjøpe seg et leketøy, og med Amo vet jeg at de blir mer enn fornøyd.

– Tonje, produktekspert i Nytelse.no

3. VibePad

– Har du litt erfaring med sexleketøy, så er du kanskje på jakt etter «noe annet»? Vil du ha en ny følelse, noe som overrasker og som er like gøy som det er deilig? Vel, da anbefaler jeg Vibepad. Den er virkelig en opplevelse både for de i par og for den single. Det er en vibrerende matte som du kan plassere hvor som helst, og på den måten ha mulighet til å muligheten til å forandre alle møbler til en liten Sybian. Legg den på en stol (kanskje under middagen?), på armlenet på sofaen eller kanskje på partneren din sitt lår? Den styres med fjernkontroll, noe som gjør den ekstra leken.

– Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Alle kvinner må eie denne: Orgasmefavoritten Womanizer er på tilbud i dag! (Bilde: Shutterstock)
Alle kvinner må eie denne: Orgasmefavoritten Womanizer er på tilbud i dag! (Bilde: Shutterstock) Vis mer

Topp 3 favoritter til han

1. Satisfyer Men Vibration

– En herrevibrator stimulerer penishodet med dype og intense vibrasjoner, følelsen kan faktisk minne om en god blowjob! Har du problemer med å oppnå ereksjon eller sliter du med å få orgasme med manuell stimulering? Da vil Satisfyer Men Vibration kunne gi deg et nytt og bedre sexliv. Vibrasjoner krever ikke at penis er erigert, de presise vibrasjonene gjør det lettere å oppnå orgasme. Prøv en ny opplevelse og se hvorfor vi mener de med penis også må prøve en vibrator!

– Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

2. Satisfyer Men Classic

– En klassisk onanihylse for menn. Satisfyer Men Classic er en ekstremt realistisk kopi av en vagina med stram åpning og en stimulerende kanal med tykke riller. Det smarte dekselet lar deg justere hvor intens opplevelsen skal være, og gjør rengjøring og tørking til en lek. Satisfyer Men Classic er billig, effektiv og svært diskré – en trygg anbefaling til alle menn. Har du lyst til å prøve et sexleketøy, men synes det er vanskelig å velge? Start med Men Classic og oppdag en ny verden av nytelse for menn!

– Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

3. Tenga Flip Orb

– Synes du vanlige sexleketøy for menn er litt kjedelige? Tenga Flip Orb tar den klassiske onanihylsa og gjør den mer moderne, enklere å bruke og ikke minst – mye, mye bedre. De tykke kulene i Flip Orb presser mot penis og gir presis og intens stimulering ulikt noen andre onanihylser på markedet. Du kan også bestemme hvor intens Flip Orb skal være ved å klemme på trykkpunktene langs utsida av hylsa. Tenga Flip Orb passer spesielt godt til deg som trenger mye stimulering for å få orgasme, eller som utholdenhetstrening for deg som vil holde ut lenger.

– Kenneth, produktekspert i Nytelse.no

Økning i salg til menn: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. (Bilde: Shutterstock)
Økning i salg til menn: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. (Bilde: Shutterstock) Vis mer

Kraftig økning på sexleketøy til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste åra, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

– Det er flott å se at leketøy for menn, på lik linje med leketøy for kvinner, er en helt vanlig del av sexlivet, og at det ses på som et supplement i parforhold, og en berikelse av singellivet, sier Ebbestad.

Nytelse.no feirer singeldagen med tilbud på en rekke favoritter, og i tillegg til de som er nevnt finner man blant annet orgasmefavoritten Womanizer.

– Womanizer har tatt verden med storm og seint millioner av kvinner til himmels. Om du ikke har sikret deg en enda er dette dagen å gjøre det på. Dette er den perfekte gave til venninner, kjæreste eller deg selv, tipser Ebbestad.

Orgasme gjør deg lykkeligere og gir overskudd i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Shutterstock)
Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Shutterstock) Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer