Annonsørinnhold

Nytelse.no

Sexekspert: – Alle menn bør eie denne

Ny teknologi gir mannen en mer intens orgasme. Et revolusjonerende sexleketøy for menn som absolutt bør være årets julegave.

REVOLUSJON TIL MANNEN: Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med trykkbølger. (Bilde: nytelse.no)
REVOLUSJON TIL MANNEN: Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med trykkbølger. (Bilde: nytelse.no) Vis mer

– Verdensnyheten Arcwave Ion har allerede blitt en kundefavoritt som gir mannen dypere orgasmer. Og det at den blir kalt «Womanizer for menn» gjør den ikke akkurat mindre populær, sier Maria K. Ebbestad, pressetalskvinne for Nytelse.no.

SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexologstudent, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)
SEX-EKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexologstudent, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

– Alle menn bør eie et sexleketøy, mener Ebbestad.

Endelig er den her, Arcwave Ion et revolusjonerende leketøy for menn med trykkbølger som vil sende han til himmels og gi sterkere og mer intense orgasmer.

– Trykkbølgene stimulerer strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan, forklarer Ebbestad.

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani eller med andre leketøy for menn, og derfor er denne nyheten noe helt eget. Penis legges inn i den fleksible silikonhylsa hvor strengen treffer punktet der trykkbølgene sendes ut.

– Siden stimuleringen er såpass konsentrert, trenger man ikke å gjøre en eneste bevegelse. Silikonhylsa er myk og deilig, og om ønskelig kan man variere grepet for økt intensitet, tipser Ebbestad, og forteller at dette er produktet også passer utmerket for dem som sliter med å oppnå ereksjon da trykkbølgene vil stimulere det følsomme området for de også.

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelse-panelet hos Nytelse.no og har følgende å si om verdensnyheten.

– Arcwave Ion gir penis noe den kanskje ikke er vant til – stimulering uten friksjon. De unike trykkbølgene pulserer mot undersiden av penishodet og gir en dypere og mer intens følelse av nytelse. Jeg anbefaler Ion til alle med penis, og spesielt til deg som sliter med å oppnå orgasme ved manuell stimulering. Husk at kroppen trenger tid til å venne seg til alle nye typer nytelse; ikke tenk på at du skal komme så raskt som mulig, orgasmene kommer av seg selv over tid.

Gi han en kveld han seint vil glemme

La han vite at du liker å utforske, og at du har lyst til å gjøre noe spennende. Enten det er å gi han kontroll eller gi han en kveld hvor du står for jobben, og han bare skal nyte.

– Be han gå og ta seg en dusj, mens du gjør klart soverommet til en helaften etter hans ønske. Begynn med å gi han en ryggmassasje, for du beveger deg ned og gir rumpa hans masse oppmerksomhet! Massér området mellom pungen og anus, og dra tomlene dine fra lysken, mellom lårene og avslutt under rumpeballene, tipser Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

Oppladbar: Arcwave Ion er oppladbar, stilren og enkel å rengjøre. (Bilde: Nytelse.no)
Oppladbar: Arcwave Ion er oppladbar, stilren og enkel å rengjøre. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

– Sexleketøy er for dem som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken og deilig, forklarer Ebbestad.

«Vanlig onani kan ikke måles med følelsen jeg fikk av orgasme med Arcwave Ion» Produkttester

Nytelse.no

  • En av Norges største erotiske nettbutikker
  • Anonym, diskret levering
  • Prisgaranti og 365 dagers åpent kjøp
  • Få pakken samme dag med Porterbuddy, Instabox, eller rett hjem med HeltHjem Ekspress

Stress ned med førjulssex

Førjulstida kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

«Jeg oppnådde flere orgasmer etter hverandre. Det har aldri skjedd før» Produkttester
Pirrende førjulstid: Med Arcwave Ion fra Nytelse.no blir førjulstiden garantert ekstra leken. (Bilde: Shutterstock)
Pirrende førjulstid: Med Arcwave Ion fra Nytelse.no blir førjulstiden garantert ekstra leken. (Bilde: Shutterstock) Vis mer

Bli kjent med egen kropp

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å nå klimaks, sier Ebbestad.

Det er viktig å huske at hodet er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

– Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslista, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer