Annonsørinnhold

Sikre deg drømmereisen her!

Er du lei av den kalde vinteren og lengter etter et varmere strøk? Da bør du fortsette å lese for å finne din drømmereise.

Flykt fra kulden og nyt en avslappende reise til varmere strøk. I Dubai får du både storby- og strandferie!
Flykt fra kulden og nyt en avslappende reise til varmere strøk. I Dubai får du både storby- og strandferie! Vis mer

De fleste kan nok være enige i at denne vinteren har vært kald, lang og mørk. Drømmer du deg bort til et varmere strøk, eller rett å slett trenger noe å se fram til? Da bør du fortsette å scrolle!

Les også: Hvorfor du bør bestille reisen med kredittkort

Sikre deg drømmereisen her!

Er du klar for en reise så fort som mulig, men vil unngå å bruke allverdens av penger? Sjekk ut denne charterturen til Mauritius.

Her får du både hotell og fly inkludert til kun 19 500 kr per person!

Sikre deg drømmereisen her!

Vil du heller ha en ferie som byr på absolutt alt? En storbysferie med varme og strender, ja takk! Dubai er blitt en favoritt blant mange, og det er ikke uten grunn. Her får du lange hvite strender og varmt vær, samtidig som du kan oppleve storbyen og luksus.

Her finner du fly til kun 5 700 kr per person, flere datoer å velge i!

Sikre deg drømmereisen her!

Er du på budsjett, men gjerne vil oppleve flotte Dubai? Da bør du sjekke ut dette hotellet. Dette er et nydelig hotell med bar, restaurant og gym.

Her finner du hotell på budsjett til 1 700 kr per person!

Sikre deg drømmereisen her!

Er du villig til å betale mer, men fortsatt vil holde litt igjen. Da kan du sjekke ut dette hotellet. Her får du luksus til en god pris. Nyt solen ved svømmebassenget eller stranden på The Palm Jumeirah.

Her finner du et flott hotell til en god pris, kun 7 100 kr per person!

Sikre deg drømmereisen her!

Har du ingen budsjett og er klar for å gå all in? Da må du sjekke ut dette hotellet her! Her har du topp beliggenhet i Dubai Marina med nærhet til stranden, samt mange svømmebasseng å velge i.

Her finner du luksushotell til under 20 000 kr per person!

Sikre deg drømmereisen her!

Mange drømmer nok allerede om sommeren, og mange har nok en sydentur høyt på ønskelista. Flere steder i Norge var sommeren 2022 ikke optimal, og solen var et stort savn hos mange. Du finner mange flotte og rimelige charterturer, som inkluderer både hotell og fly hos Apollo.

Om planen er å reise i fellesferien så har du mye å velge i!

Sikre deg drømmereisen her!

Er barna med på ferien, så kan du sjekke ut dette hotellet på Kreta. Her er det massevis av aktiviteter barn i alle aldre kan finne på. Velg blant annet mellom Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

For to voksne og to barn koster det under 31 500 kr for hotell og fly!

Pst! Om du har mulighet å reise i mai, kan det fristes med mega gode priser. Da koster hele turen kun 14 600 kr!

Sikre deg drømmereisen her!

Mallorca har også mange flotte hoteller og byr på klart blått vann og nydelige strender. Her kan du leve deg inn i den spanske kulturen og nyte en varm ferie. Dette flotte hotellet er fantastisk for hele familien! Velg blant annet mellom Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

For to voksne og to barn koster det under 27 000 kr for hotell og fly!

Sikre deg drømmereisen her!

Om det kun er voksne og eventuelt eldre barn, så burde du sjekke ut hotell for voksne. Her er det kun personen over 16 år som slipper inn, som betyr du kan nyte en avslappet ferie uten barneskrik og plasking i bassenget. Reis fra blant annet Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

På Mallorca finner du dette nydelige hotellet for kun 9150 kr per person, og det selvsagt inkludert fly!

Sikre deg drømmereisen her!

Frister ikke Kreta eller Mallorca? Kanskje Sør-Frankrike er mer for deg. Nice var en storfavoritt forrige sommer, og ingenting tyder på at dette kommer til å endres i 2023. Her kan du leve i luksus, nyt en varm og hyggelig ferie. Velg blant en rekke idylliske steder og hotell, samtidig som du kan nyte god mat og vin hver dag.

Sikre deg drømmereisen her!

Dette flotte hotellet har nær beliggenhet til stranden, samt at den er i hjertet av byen. Her får du virkelig alt! Reis blant annet fra Oslo, Trondheim, Bergen og Kristiansand.

Hotell og fly koster kun 12 700 kr per person!

Om du ikke er nødt til å reise i fellesferien, så burde du vurdere å legge sydenturen i mai eller juni. Da får du flott vær, samt mindre folksomme hoteller, strender og restauranter - alt til en mega god pris!

Sikre deg drømmereisen her!

Hellas byr som alltid på strender, varmt vær og god mat. Nå får du en pakkereise på budsjett til Kreta for kun 3 800 kr per person, og det er inkludert både hotell og fly! Velg blant annet mellom Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Sjekk ut hotellet og flyreisen til 3 800 kr per person her!

Sikre deg drømmereisen her!

Kunne du tenkt deg voksen hotell og luksus? Da bør du sjekke ut dette hotellet med 18 års aldersgrense. Her bor du rett med stranden, har tilgang på flere bassenger og en nydelig utsikt fra takbaren. Velg blant annet mellom Oslo, Trondheim, og Kristiansand.

Reis i mai for kun 5 679 kr per person for hotell og fly!

Enda ikke funnet drømmereisen? Sjekk ut Apollo for enda flere tips til pakkereiser, eller klikk deg videre til Momondo og finn fly og hotell separat!

Er ikke varmen helt din greie? Da kan du sjekke ut skireise til Alpene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer