Annonsørinnhold

- Sikrer det kjæreste vi har

Har du virkelig råd til å holde det gående alene om ulykken rammer familien din? For Julie Valsø (31) og mannen Espen, ble det viktig å sikre hverandre og barna mot det uforutsigbare.

SIKRET: Familielivet kan være et rent kaos. Men heldigvis har Julie Valsø sikret familiens fremtid med både Storebrand barneforsikring ekstra, som forresten er BEST I TEST, og Storebrand livsforsikring. I tilfelle noe skulle gå riktig galt.
SIKRET: Familielivet kan være et rent kaos. Men heldigvis har Julie Valsø sikret familiens fremtid med både Storebrand barneforsikring ekstra, som forresten er BEST I TEST, og Storebrand livsforsikring. I tilfelle noe skulle gå riktig galt. Vis mer

- For noen er forsikring noe praktisk, men for andre er det helt ukjent. Hadde det ikke vært for Espen er det ikke sikkert jeg hadde tenkt så mye over det selv, sier Julie Valsø (31).

Hun er kanskje mest kjent for å tulle og kjefte om fødselsdepresjon og småbarnsliv på sosiale medier, der hun har over 60 000 følgere. Julie fikk også mye oppmerksomhet da hun og mannen valgte å selge alt de eide, for å reise Europa rundt et helt år i bobil.

- Nå tester vi om generasjonsbolig er noe for oss, og har akkurat flyttet inn med mine foreldre i Bergen, forteller Julie Valsø.

FÅ RÅD OM LIVSFORSIKRING HER

EVENTYR PÅ HJUL: Julie og mannen Espen flyttet inn på sju kvadratmeter - sammen med de to barna sine.
EVENTYR PÅ HJUL: Julie og mannen Espen flyttet inn på sju kvadratmeter - sammen med de to barna sine. Vis mer

Helt siden det eventyrlystne ekteparet bestemte seg for å gifte seg og kjøpe bolig sammen, har de vært opptatt av å sikre hverandre om noe skulle gå riktig ille. Men Julie innrømmer at livsforsikring ikke var noe hun tenkte særlig på før hun traff Espen.

Visste du at samboere ikke har det samme lovverket å lene seg på som ektefeller har, også når det gjelder livsforsikring? Storebrand

- Han kom fra en familie med mer sykdom enn meg. Med to foreldre som begge to har hatt hjerteproblemer var livsforsikring ikke bare noe teoretisk for Espen, men noe han allerede hadde hatt alvorlige samtaler om med sin familie, forteller den livlige tobarnsmoren.

FÅ RÅD OM LIVSFORSIKRING HER

- Sikrer det kjæreste vi har

Julie kan ikke få poengtert nok hvor viktig det er å sikre sine nærmeste med gode forsikringer. Hun anbefaler derfor alle par å sette seg ned for å finne ut hva man ønsker for seg og sine om ulykken skulle være ute.

- For oss var det viktig at om noe skulle skje, så skulle partneren ikke måtte bekymre seg for økonomi, bolig og lignende, i tillegg til sorg, sier Julie.

Hun synes det er veldig deilig å ha forsikringene i orden.

Nan Evy Stende er forsikringsekspert i Storebrand. Hun sammenligner forsikring når du har barn med oksygenmaskene på fly.

– Hvis oksygenmaskene faller ned på flyet, må du feste den på deg selv før du hjelper andre. Det samme gjelder forsikring når du har barn.

FÅ RÅD OM LIVSFORSIKRING HER

Derfor trenger du barneforsikring

Nan Evy Stende er overrasket over hvor nedprioritert barneforsikringen er. For bare omtrent halvparten av alle barn i Norge er forsikret, ifølge Finans Norge.

– Mister du telefonen din på tur, er den ganske enkel å erstatte. Det er ikke like enkelt når det gjelder økonomien hvis noe skulle skje. Da er en barneforsikring trygg å ha i bakhånd, sier hun.

Uten forsikring vil et barn som enda ikke har tatt steget inn i arbeidslivet bli «minstepensjonist» ved uførhet. Derfor er det viktig for mange å ha uføredekning inkludert når man velger en barneforsikring.

KJØP BARNEFORSIKRING HER

DIGGER SMÅBARNSLIVET: - Å oppleve verden gjennom barna. Da koser jeg meg så mye. Barn er også ofte morsommere å snakke med enn voksne, de er ærlige og lurer på alt mulig, sier Julie.
DIGGER SMÅBARNSLIVET: - Å oppleve verden gjennom barna. Da koser jeg meg så mye. Barn er også ofte morsommere å snakke med enn voksne, de er ærlige og lurer på alt mulig, sier Julie. Vis mer

Sikret barna da de skulle på biltur

I fjor dro Julie og familien et helt år på biltur i Europa. Da ble det enda tydeligere for henne at hun ikke vet, eller kan garantere hvordan livet går.

BEST I TEST Storebrand barneforsikring ekstra er kåret til best i test av både Norsk Familieøkonomi og Smarte Penger. Grunnen er at den har mange gode dekninger og høye forsikringssummer sammenlignet med øvrige barneforsikringer.

- Det å ha barn er uforutsigbart. Jeg tror ikke noen ønsker å få bruk for barneforsikringen sin, men jeg er glad vi har en forsikring som dekker de verste fryktene vi har, sier Julie.

KJØP BARNEFORSIKRING HER

Visste du at kun 50% forsikrer det kjæreste de har, nemlig barna?
Visste du at kun 50% forsikrer det kjæreste de har, nemlig barna? Vis mer

- Jeg håper vi en dag kommer oss ut på veien i bobil på eventyr igjen! Og at barna mine finner ut hva som gjør dem gira i livet, og at de får holde på med det - uansett hva det er, sier Julie Valsø.

KJØP BARNEFORSIKRING HER

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer