Annonsørinnhold

- Silke (47) reduserte rynkedybden med hele 51 prosent

Silke Grane, 47 år, er skjønnhetsekspert med 20 års erfaring i beautybransjen. Hun fikk målt rynkedybde etter åtte uker med The Solution™ Anti-wrinkle collagen – resultatet var sjokkerende bra.

NY TREND: God hudpleie starter innefra.
NY TREND: God hudpleie starter innefra. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Rynkene mine har blitt redusert med hele 51 prosent!

Dette forteller en overrasket Silke Grane kun et par dager etter at hun fikk se resultatet - svart på hvitt.

Innen Silke startet med The Solution™, skannet hun huden hos Emilie Ekstrand Skincare i Helsingborg. Maskinen målte alt fra rynkedybde til hudstruktur og pigmentflekker.

Etter åtte uker med The Solution™ foretok hun en oppfølgende hudskanning på samme klinikk og var svært spent på å se om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab® hadde gitt effekt.

FORNØYD: Hudskanningen viste en «true skin age» på 41 år – seks år yngre enn Silkes virkelige alder, utover reduksjonen av rynkedybden på hele 51 %.
FORNØYD: Hudskanningen viste en «true skin age» på 41 år – seks år yngre enn Silkes virkelige alder, utover reduksjonen av rynkedybden på hele 51 %. Vis mer

Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant, men maskinen lyver jo ikke. Jeg er utrolig positivt overrasket, sier hun om resultatet.

Spesialtilbud: Bestill The Solution™ her og få 50% rabatt på første pakke

True skin age: 41

Silke driver bloggen beautybysilke.dk og har tidligere jobbet som make up-artist og skjønnhetsredaktør. Til tross for at 47-åringen allerede har en omfattende hudpleierutine, og tar regelmessige behandlinger, har kollagenpulveret hatt en imponerende effekt på huden hennes.

Hudskanningen viste en «true skin age» på 41 år – seks år yngre enn hennes virkelige alder, utover reduksjonen av rynkedybden på hele 51 %.

– Huden føles veldig bra. Skanningen viser også at hudstrukturen har blitt jevnere og det merker jeg på sminken. Den sitter bedre og jeg behøver ikke like mye foundation, sier Silke.

- Silke (47) reduserte rynkedybden med hele 51 prosent

Kollagenpulveret The Solution™ inneholder ingen tilsetningsstoffer, bare rent, hydrolysert kollagen – et protein som finnes naturlig i huden og holder den elastisk og glatt. Allerede i 30-årsalderen synker kollagennivået i huden gradvis. Dette er hovedårsaken til at rynker og linjer utvikles. Soleksponering, røyking og forurensning kan også påskynde kollagentapet.

Forskning viser at et regelmessig inntak av de spesielle kollagenpeptidene som finnes i The Solution™ kan minimere rynker og linjer samt redusere cellulitter, ettersom den fungerer på hele huden.

Les om studiene her!

Nervøs

Silke innrømmer at hun var nervøs før skanningen. Ettersom hun tar så godt vare på huden var hun usikker på om maskinen ville vise noen forskjell.

Jeg hadde jo hørt om Vanessa Rudjord og hennes imponerende resultater, så naturligvis var jeg spent. Da jeg så resultatet ble jeg nesten sjokkert!

Til tross for sitt yrke, har Silke har en avslappende holdning til det å bli eldre. For henne handler anti-age-behandlinger først og fremst om å få frem huden på sitt beste.

Jeg liker smilerynkene mine, men ønsker å ta vare på huden så lenge som mulig. Ettersom jeg jobber i skjønnhetsbransjen, fungerer ansiktet som et slags visittkort.

– Prøv selv!

Silke har testet de fleste produktene på markedet. Hun er avhengig av gode renseprodukter og tar ofte en peeling for å gi huden ekstra glød. Serum, oljer og fuktighetskrem bruker hun daglig. Men dette var første gangen hun testet ut rent kollagen.

Jeg elsker at produktet er helt naturlig, noe som er mye bedre enn å utsette huden for masse kjemikaler, sier hun om The Solution™ Anti-wrinkle collagen.

- Silke (47) reduserte rynkedybden med hele 51 prosent

Å opprettholde rutinen med å innta The Solution™ hver dag, var ikke et problem. Pulveret er helt smakløst og kan blandes i valgfri mat eller drikke

Det ble bare en ekstra liten detalj i morgenrutinen min. Nå vil jeg ikke slutte! Jeg er nå fast medlem hos Oslo Skin Lab® og har allerede en plan om en tredje hudskanning i fremtiden.

Spesialtilbud: Bestill The Solution™ her og få 50% rabatt på første pakke

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer