Annonsørinnhold

Siste mulighet – prisras på sexleketøy

Gikk du glipp av Black Friday- og Cyber Monday-tilbudene? Fortvil ikke, Nytelse.no gir deg en dag ekstra med knallpriser på sexleketøy.

KNALLTILBUD: Crazy sexy weekend feires med prisras på sexleketøy hos nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)
KNALLTILBUD: Crazy sexy weekend feires med prisras på sexleketøy hos nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

I helgen var det Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no, og nordmenn handlet sexleketøy som aldri før. Nå forlenges salget med en dag, og gir deg muligheten til å sikre deg dine favoritter til knallpris. Kjøp en gave til deg selv eller en du er glad i. Ekspertene anbefaler deg å gå for orgasmefavoritten Womanizer, som nå er på tilbud.

– Womanizer har tatt verden med storm og seint millioner av kvinner til himmels. Om du ikke har sikret deg en enda er dette dagen å gjøre det på. Dette er den perfekte gave til venninner, kjæreste eller deg selv, tipser Ebbestad.

Orgasme gjør deg lykkeligere og gir overskudd i hverdagen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Produktekspertenes favoritter til knallpris

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris i dag.

Tonje er produktekspert i Nytelse og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget.

– Womanizer har tatt verden med storm og har vært en målestokk for alle andre leketøy for kvinner, og nå gir den deg også mulighet til å stimulere G-punktet samtidig som du nyter Womanizer-følelsen. Det er ikke bare et sexleketøy, det er en opplevelse, forklarer Tonje.

I tillegg kommer hun ikke unna å anbefale en Happyrabbit som gir deg alt du vil ha fra en rabbitvibrator.

– Den har veldig god kvalitet, to skikkelig kraftige motorer og er designet for å treffe nøyaktig de punktene som er viktig for en best mulig orgasme, forteller Tonje.

Womanizer på tilbud: Den populære Womanizer Duo er ett av produktene du finner på tilbud.
Womanizer på tilbud: Den populære Womanizer Duo er ett av produktene du finner på tilbud. Vis mer

Anbefalte sexleketøy til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste åra, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

– Det er flott å se at leketøy for menn, på lik linje med leketøy for kvinner, er en helt vanlig del av sexlivet, og at det ses på som et supplement i parforhold, og en berikelse av singellivet, sier Ebbestad.

Kenneth er produktekspert hos Nytelse.no og har samlet sine favoritter fra salget. På listen finner man blant annet bestselgere som Arcwave Ion, Handy, Satisfyer.

– Satisfyer Men Classic er en ekstremt realistisk kopi av en vagina med stram åpning og en stimulerende kanal med tykke riller. Det smarte dekselet lar deg justere hvor intens opplevelsen skal være, forteller Kenneth.

Vanlig onani kan ikke måles med følelsen jeg fikk av orgasme med Arcwave Ion. Produkttester
Økning i salg til menn: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. (Bilde: Shutterstock)
Økning i salg til menn: En rekke spennende nyheter til mann har ført til kraftig salgsvekst. (Bilde: Shutterstock) Vis mer

Her sparer du mest

Nå får du opptil 85 % rabatt på sexleketøy hos en av Norges største erotisk nettbutikker, Nytelse.no.

– Crazy Sexy Weekend har alltid vært populær hos oss, og vi feirer selvsagt med knalltilbud på leketøysfavoritter, forteller Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Manta fra Fun Factoy er en herrevibrator, designet for par. Den gir unike muligheter for stimulering under sex og vi har aldri sett noe lignende. De myke «vingene» skal omslutte penis og stimulere med heftige vibrasjoner. Da kan skaftet stimulere hennes klitoris, under misjonær eller hvis hun rir. Eller hva med å bruke vibratoren på ham under oralsex?! Han vil garantert elske det! Tonje, produktekspert i Nytelse.no
Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)
Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no) Vis mer

Nytelse.no

  • Norges største utvalg av erotiske leketøy
  • Anonym, diskré levering
  • Prisgaranti og 365 dagers åpent kjøp
  • Få pakken samme dag med PorterBuddy, Instabox, eller rett hjem med HeltHjem Ekspress

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer