Annonsørinnhold

Siste sjanse: Få Premier League uten ekstra kostnad

I kveld fortsetter verdens mest populære fotballiga, Premier League. Vi viser deg hvordan du får sett både Premier League og Champions League til den rimeligste prisen.

Erling Braut Haaland fortsetter å imponere fotballfans verden over.
Erling Braut Haaland fortsetter å imponere fotballfans verden over. Vis mer

Premier League-eventyret fortsetter og i kveld tar Arsenal med Ødegaard som kaptein mot Aston Villa. I tillegg spiller toppscorer Haaland mot nyopprykkede Nottingham Forest.

Er du klar for å se kampene, men lei av å sjekke hvor kampene går eller lure på om du har tilgang? Da har vi et godt tips:

I dag er siste sjanse til å få Premier Leauge uten ekstra kostnad.

Dette abonnementet inneholder både Premier League og Champions League. Den totale prisen blir derfor lavere enn om du bestiller separate abonnement fra Viaplay og TV 2.

Se også: Her får du tak i Premier League-draktene 2022/23

Strim spanderer Premier League i 30 dager
Abonnementet Strim Mye + Sport Premium får du til kun 449 kr ut august. Det betyr at du får tilgang til Premier League kostnadsfritt i hele 30 dager. Etter denne perioden starter en månedspris på 998 kr.

Siste sjanse: Få Premier League uten ekstra kostnad

All sport samlet på ett sted
Med Strim Mye + Sport Premium får du tilgang til Champions League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen spennende sport. Det er ingen bindingstid, noe som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer deg.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og få tilgang til Premier League her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer