Annonsørinnhold

Siste sjanse til å gjøre VPN-kupp

Med et privat VPN-nettverk surfer du sikkert og anonymt. Nå får du et fantastisk tilbud på en av de mest populære tjenestene.

Datasikkerheten din blir mye bedre hvis du abonnerer på en VPN-tjeneste. Ut helgen får du 90 % rabatt hos en av verdens største og mest populære tilbydere. Foto: NTB/Shutterstock.
Datasikkerheten din blir mye bedre hvis du abonnerer på en VPN-tjeneste. Ut helgen får du 90 % rabatt hos en av verdens største og mest populære tilbydere. Foto: NTB/Shutterstock. Vis mer

Virtual Private Network (VPN) har som hovedfunksjon å kryptere datatrafikken din gjennom å skjule ip-adressen. På den måten får du full anonymitet og økt sikkerhet når du surfer på usikre datanettverk.

Nettkommunikasjonen kan ikke spores tilbake til deg, og dermed er du bedre beskyttet mot blant annet overvåking, hacking og svindel.

Unikt tilbud: Spar 90 % på PureVPN ut helgen

Få tilgang til amerikanske Netflix
En annen fordel med VPN er at du kan låse opp en del strømmetjenester som nordmenn ikke har adgang til. Surfer du via en amerikansk server hos VPN-leverandøren PureVPN, kan du få tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix. Tilsvarende kan du åpne opp BBCiPlayer ved å surfe via en britisk server.

VPN kan også hjelpe deg å låse opp NRK og andre norske tjenester når du befinner deg i utlandet, og du kan få tilgang til nettsider og tjenester som er blokkert eller sensurert av myndighetene i landet du oppholder deg i.

Se også: Den smarte appen hjelper deg å kutte strømforbruket

Siste sjanse til å gjøre tidenes VPN-deal
PureVPN har 6500 servere i hele 140 land, og det bidrar til at denne tjenesten er av de mest brukte blant nordmenn som har behov for VPN. Prisen er også lav sammenliknet med konkurrentene, og det er noe som også trekkes frem i Dagbladets oversikt over VPN-tilbydere.

PureVPN får score 4,9 av 5 mulige, og Dagbladet legger ellers vekt på at oppsettet er enkelt, at man kan sikre mer enn 20 enheter og operativsystemer, at Kill Switch er inkludert, og at PureVPN har brukervennlige apper for desktop og mobil.

PureVPN har et nyttårstilbud der de tilbyr suverene 90% avslag på sin femårspakke. Det er enda bedre enn rekordtilbudet PureVPN hadde i forbindelse med Black Friday. Du kan dermed surfe trygt og få alle fordelene med VPN i fem år for kun 9,17 kroner i måneden.

Tilbudet gjelder til og med søndag 17. januar.

Les mer om PureVPN og slå til på det utrolige tilbudet før det er for sent

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer