Annonsørinnhold

Aller

Skjørtene som alle elsker

Dette er skjørtene som flyr ut av butikkene nå.

Skjørtene som alle elsker
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lange kjørt er i vinden og vi har plukket ut vårens favoritter til deg! Lange skjørt er både praktisk og lekkert nå når varmere tempraturer står for tur. Har du ikke rukket å bli brun på bena eller bare ikke er så glad i å gå med korte skjørt, da vil du like disse her. Enten du foretrekker nøytrale farger eller mer mønster vil vi garantere at du finner noe lekkert.

Den perfekte vårfargen på et skjørt

Skjørtene som alle elsker

Kan man be om noe mer enn denne nydelige fargen? Skjørtet roper vår og bare tær, men den vil også kle noen chunky sneakers (Disse er på salg nå) eller hva med et par hvite sandaler som disse? Uansett er dette skjørtet alt man ber om, og det vil matche alle plagg i garderoben. Skjørtet er laget i organisk bomull med en praktisk snøring i livet som gjør at den kan tilpasset akkurat deg! Størrelsen går bra xxs til xl så dette skjørtet passer de fleste, og du finner skjørtet til bare 300,- her.

Omslagsskjørt i pastell med matchende topp!

Skjørtene som alle elsker

Omslagsskjørt har vært i vinden i noen år og det med grunn! Skjørtet kan tilpasses alle former og den fremhever midjen uansett figur. Omslagsskjørt er et must i enhver garderobe og dette skjørtet kommer i tre nydelige farger. Er du en som elsker å kle deg i pasteller nå når våren og sommeren står for tur? Da er dette skjørtet perfekt. Det kommer i en nydelig pastellgul farge og i en pastellgrønnfarge. I tillegg kan du kjøpe en matchende topp som gjør at skjørtet ligner en kjole. Dette kan gi deg flere muligheter for å style antrekket med få plagg.

Omslagsskjørtet som passer alt!

Skjørtene som alle elsker

Dette er go-to skjørtet når du ikke vet hva du skal ha på deg. Skjørtet passer alle anledninger uansett om det skal være pyntet eller mer avslappet. Svart er en farge som aldri går av moten. Enten du trives best i svart og andre nøytrale farger eller om garderoben i trenger et skjørt man kan leke med farger med er dette skjørtet for deg. Omslagsskjørt kler enhver figur og du vil føle deg fresh og lekker. Størrelsen går fra XS-XXL så skjørtet passer alle. Du finner det her.

Kort omslagskjørt

Skjørtene som alle elsker

Ønsker du et kort skjørt? Da er dette kortet omslagsskjørtet noe for deg, lengden er kortere, men fortsatt ikke for kort. Med knyting i siden kan du selv bestemme hvor stramt eller løst du ønsker det, perfekt for middag med venner! Skjørtet kommer i tre deilige farger som alle vil fremheve de solkyssede bena dine. Langs kantene har skjørtet volanger som setter et feminint preg på plagget og får det til å fremstå elegant. Kommer i mange ulike farger, og du finner alle varianter her.

Olaskjørt – et must i enhver garderobe

Skjørtene som alle elsker

Olaskjørt er noe som hører hjemme i enhver garderobe. Vi har funnet fram to varianter til deg. Enten du ønsker en kortere variant eller en lenger. Budsjettvarianten får du til bare 200 kroner, dette er et kort og elegant skjørt som fungerer som det perfekte nøytrale olaskjørtet. Den lange varianten koster litt mer, men er til gjengjeld utrolig lekker og fungerer både sommer og vinter og vil være en fast del av garderoben i mange år til med sitt tidløse design. Velg din favoritt

Skjørtene som alle elsker

Sesongens mest trendy mønster

Skjørtene som alle elsker

Leopardmønster er i vinden som aldri før. Utfordre deg selv med dette lekre skjørtet i leopardmønster. Skjørtet er et omslagsskjørt og i perfekt lengde, ikke for lang og ikke for kort. Leopardmønster passer perfekt uansett hvilken hudtone du har og vil fremheve brunfargen, det er jo perfekt for årstiden vi går i møte mot nå. Utnytt muligheten og kjøp dette deilige skjørtet før det blir utsolgt, størrelsene går fort!

Nydelig prikkete skjørt som passer alle anledninger

Skjørtene som alle elsker

Superfint skjørt i svart med hvite prikker. Skjørtet er et omslagsskjørt med volanger nederst som gir et feminint og elegant utrykk. Denne skjørtet kan kombineres med denne toppen for å få et antrekk som minner om kjole. Skjørtet har et stort utvalg av størrelser med størrelser helt opp til 52/54. Finn ditt nye favorittskjørt HER

Elegant plisseskjørt

Skjørtene som alle elsker

Om du ikke er helt fan av omslagsskjørt er dette skjørtet perfekt for deg. Skjørtet har strikk i livet og en perfekt lengde som treffer ca midt på leggen. Skjørtet har plisse som faller perfekt ned rundt bena uten å være tettsittende eller for posete. Kommer i to lekre farger og koster kun 399 kr, så du kan velge din favoritt her.

Langt svart skjørt – Passer alle anledninger

Skjørtene som alle elsker

Ribbet skjørt som når til nederst på leggen. Skjørtet har en avslappet passform og er superfint til både hverdags og festlige anledninger. Myk, elastisk kvalitet med ribbet struktur og strikk i midjen. Skjørtet passer like bra til et par høyhælte sko som til en par chunky sneakers.

Du kan bestille dette skjørtet her.

Skjørt med blomstermønster

Skjørtene som alle elsker

Et nydelig skjørt med blomsterprint. Skjørtet kommer i en lys og vårlig farge som også er perfekt for varme sommerdager. Skjørtet er lett og luftig og faller elegant ned over bena. Skjørtet har to praktiske lommer gjemt i siden. Skjørtet er også et kupp da det kun koster 200 kroner!

Kjøp dette skjørtet her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer