Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
GODE RAMMER: Bedre tid og bedre omgivelser gjør at stadig flere familier velger hotell med svømmeskoler. Noe av det beste er at barna kan øve på det de nettopp har lært. Foto: TUI

Slapp av i solsengen mens barna lærer å svømme

Foreldre liker det. Barna liker det. Hoteller med svømmekurs blir stadig mer populære. 

Alle foreldre er opptatt av at barna sine skal lære seg å svømme. Mange av oss bruker nesten halve uken på å sitte i en klam svømmehall om kvelden mens poden lærer seg å holde hodet over vannet.

Men det finnes et alternativ. Et mye bedre alternativ: Kunne du tenke deg å ligge på en solseng og lese en bok mens barna dine får svømmetrening av profesjonelle instruktører?

Stadig flere nordmenn oppdager at TUI har dette tilbudet, noe som har gjort at reiseoperatøren har utvidet antall destinasjoner med svømmeskole de siste årene.

- Svømmeskolene har vært så populære at vi ikke har hatt kapasitet til å ta i mot alle som ønsker å være med. Derfor er det gledelig å kunne inkludere flere neste sommer, sier kommunikasjonsansvarlig i TUI, Nora Aspengren, og minner samtidig på at svømmeskole må bestilles før avreise.

«Svømmeskolene har vært så populære at vi ikke har hatt kapasitet til å ta i mot alle» Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI

Og grunnen er enkel: TUIs kunder foretrekker at deres barn lærer å svømme når familien er på ferie fremfor på skolen eller i den lokale svømmehallen. I en undersøkelse blant nesten 1400 reisende, kommer det frem at flere av respondentene sier at bedre tid og bedre omgivelser er noen av grunnene til at de foretrekker at barna lære å svømme mens de er på ferie.

Ikke minst siden barna får muligheten til å øve på det de nettopp har lært.

TRYGGE I VANNET: TUI Family Life Flamingo Beach Resort på Lanzarote har svømmeskole. Foto: TUI

Pengene tilbake hvis ikke barnet lærer å svømme på to uker

Et svømmekurs koster 495,- per barn og inkluderer fem leksjoner à 45 minutter. Velg mellom Plask & og lek fra 4 år eller - for de med litt svømmetrening - Svømmeskole fra 5 år. Den første lærer barna å hoppe fra kanten, flyte på ryggen, dyppe hodet under og dykke etter ting på bunnen. Den andre er for barn med tidligere bassengtrening og lærer dem å flyte på rygg, dykke på dypt vann og svømme på mage og rygg.

Saken fortsetter under bildet ...

Har dere to uker til rådighet? Da gir TUI dere en svømmegaranti. Det betyr at hvis barnet ikke har lært å svømme i løpet av to uker så får man pengene tilbake.

Advertisement

Lyst å sole deg eller kanskje trimme mens barna dine lærer å svømme av sertifiserte instruktører? Dette er et utvalg av TUI-destinasjoner som har svømmekurs:

Her finner du hele TUIs utvalg av hoteller med svømmeskole.


Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media