Annonsørinnhold

Uren hud:

Slik ble Kaja (18) kvitt kvisene sine

- Mange tenker at jo dyrere produktene er, desto bedre effekt gir dem, men i mitt tilfelle stemte ikke dette!

FØR OG ETTER: Bildet til venstre er Kaja før hun tok kontakt med Karma.no og fikk anbefalt fem produkter. Foto: PRIVAT
FØR OG ETTER: Bildet til venstre er Kaja før hun tok kontakt med Karma.no og fikk anbefalt fem produkter. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mange av oss går gjennom perioder med kviser og uren hud – noen har mye og med sterke utbrudd, mens andre får en kvise her og der.

En ting vi alle kan være enige om, er det at uansett hyppighet og utbrudd, så er kviser og uren hud, noe som påvirker oss negativt, og som de fleste av oss vil unngå i størst mulig grad.

Kaja Stapnes (18) er en av mange ungdommer, som var plaget med uren hud og kviser - ofte og med kraftige utbrudd. Hun hadde prøvd alle mulige behandlinger og anbefalte produkter - ofte dyre produkter - uten resultater.

- Jeg tror jeg har testet de fleste merkene og produktene, i markedet, både som jeg fikk av lege og som jeg fikk anbefalt av apotek og andre butikker. Jeg husker jeg brukte serien «Proactiv», som flere kjendiser anbefalte og som var veldig populær, men den ga ingen resultater, forteller Stapnes og legger til:

BETENT OG IRRITERT: Dette var Kaja Stapnes (18) sin hud da hun først tok kontakt med Karma.no FOTO: Privat
BETENT OG IRRITERT: Dette var Kaja Stapnes (18) sin hud da hun først tok kontakt med Karma.no FOTO: Privat Vis mer

- Mange tenker gjerne at jo dyrere produktene er, desto bedre effekt gir de, men i mitt tilfelle stemte ikke dette!

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt tenåringskvisene

- Jeg tenkte at dersom Kylie anbefaler det, må det jo være bra.

Etter mye testing og skuffende resultater, tok Stapnes kontakt med Karma.no, etter å ha sett Hollywood-kjendisen Kylie Jenner vise frem sitt «kviseprodukt». Det var da hun ble oppmerksom på dette hudpleiemerket, som skulle vise seg å ta knekken på kvisene hennes.

- Det første Mario Badescu produktet jeg hørte om, var gjennom Kylie Jenner da hun viste frem «Drying Lotion» til å tørke ut kviser med. Jeg tenkte at dersom Kylie anbefaler det, må det jo være bra, sier Stapnes og fortsetter:

- Jeg fant siden Karma.no, som var de eneste i Norge som solgte merket, og sendte dem en mail med bilder av huden min.

Se hele Mario Badescu-sortimentet HER.

Kaja sin mail til Karma.no

Hei, Jeg er en jente på 17 år, som sliter med huden min. Jeg har prøvd veldig mange produkter, men det er egentlig ingenting, som har funket noe bra på huden min.

Jeg vil derfor gjøre et forsøk med Mario Badescu sine produkter, og håper virkelig disse kan hjelpe meg. Jeg ønsker å få hjelp av dere til å finne produktene, som passer for min hud.

Huden min er ganske vanskelig å beskrive. Noen ganger er den veldig tørr, slik at jeg flasser i deler i ansiktet. Men som oftest er huden oljete, slik at sminken forsvinner og legger seg stygt på huden etter kort tid. Huden min er svært rød og virker ganske irritabel.Av og til har jeg kviseutbrudd i kinnene, andre ganger i pannen og noen ganger har jeg få kviser. Jeg legger ved noen bilder slik det er mulig å se hvordan det er.

Huden min er ikke glatt i det hele tatt, som kan sees på bildene nedenfor. Dette gjør at sminken legger seg stygt på huden. For å passe på huden, bruker jeg ikke sminkeprodukter, som foundation, men på grunn av kvisene, føler jeg et behov å dekke dem med concealer.

Nesen og deler av haken, øvre del av kinnene og pannen er dekket med hudormer/sorte prikker. De på nesen stikker nesten utover, og dersom jeg en sjelden gang klemmer på dem, blir det et slags hull der den var. Jeg håper dere kan finne noen produkter, som kan hjelpe meg.

Mvh Kaja

- Tilbakemeldingen jeg fikk, var ikke forventet i det hele tatt, sier Kaja og forteller at hun fikk en lang og veldig god og grundig beskrivelse av hvilken hudtype hun har, og hvilke produkter som kunne være gode for hennes hud.

Slik så huden til Kaja ut før hun begynte på Mario Badescu-behandling:

Få personlig råd og veiledning av Karma.no HER!

Karma.no og Stapnes kom frem til at hun skulle teste fem ulike produkter fra Hollywood-favoritten Mario Badescu: Keratoplast Cream Soap, Keratoplast Cleansing Lotion, Glycolic Foaming Cleanser, Kera Moisturizer og Healing & Soothing mask.

- Jeg opplevde behandlingen som veldig bra og behagelig. Tidligere kvisekremer har jeg opplevd at jeg nesten ikke klarer å ha på huden, siden de er så sterke og svir så mye. Da jeg brukte Mario Badescu-produktene opplevde jeg dem, som veldig behagelige og beroligende, sier Stapnes.

Og i motsetning til de fleste andre produkter hun hadde prøvd, var Mario Badescu nokså rimelig, samtidig som det fort føltes riktig for huden hennes.

LES OGSÅ: Slik bør du behandle de dype kvisene

Kjøp Stapnes sine favorittprodukter under!

Store forbedringer etter bare to uker

Til tross for at Stapnes gikk inn for å teste et nytt hudpleieregime, gikk hun inn for det, uten noen spesiell forventning. Men det viste seg fort at serien fra Mario Badescu ikke var, som noe hun hadde prøvd tidligere.

- Jeg følte jeg så fremgang enormt fort og mye raskere enn forventet. Når man tidligere har gått på mange ulike produkter, som ikke har vist effekt, så har man ikke noen forventinger om nye produkter, sier Stapnes og legger til:

- Jeg ble derfor veldig positivt overrasket da jeg så forbedringer for hver dag som gikk. Som du kan se på bildene, hadde huden min blitt betraktelig bedre etter bare to uker. Jeg så fremgang for hver dag som gikk og merket at kombinasjonen av de produktene jeg fikk anbefalt, balanserte huden min.

- Hva ble resultatet til slutt? Hvordan er huden din nå?

- Resultatet er veldig bra! Nå i dag trenger jeg ikke å bruke noen produkter for kviser eller uren hud. Jeg tror jeg nesten kan telle på en hånd hvor mange kviser jeg har hatt siden jeg startet på Mario Badescu, sier Stapnes og fortsetter:

- Nå er jeg nøye med å tilføre huden godt med fukt og passer på å holde den ren hver dag! For meg tok rett og slett Mario Badescu sine produkter, knekken på den urene huden og jeg har den dag i dag, 2 år etter, en helt fin, normal og glatt hud.

Slik så huden til Kaja ut etter 3 og 6 ukers bruk av Mario Badescu:

LES OGSÅ: 4 tips mot uren hud og kviser - som faktisk funker!

Stor forskjell på veiledning, kunnskap og produkter

Stapnes forteller videre at hun tror at noen av produktene hun gikk på, gjorde huden enda verre siden de ikke var tilpasset hennes hudtype, men for kviser og fet hud. Og det var nettopp her Karma.no utgjorde forskjellen.

- Jeg merket stor forskjell på både veiledning, kunnskap og produkter etter at jeg var i kontakt med Åse Hanken i Karma.no. Når man er ungdom og har kviser, søker man gjerne hjelp hos apoteket. Man kommer inn på apoteket, viser at man har kviser og de sier: «Her har du den sterkeste kremen vi har, denne vil nok ta knekken på dem», forteller Stapnes og forklarer:

- Da jeg kontaktet Karma.no, fikk jeg helt andre anbefalinger. Jeg sende bilder av huden min og fikk en lang og god forklaring på hvilken hudtype jeg har og hva som måtte til for at den skulle bli bedre. Jeg fikk beskjed om at jeg burde bruke milde og beroligende produkter, som bla reduserte rødheten i huden min. Det motsatte av hva jeg tidligere hadde blitt anbefalt.

- Ville du anbefalt Karma, til andre som sliter med hudproblemer?

- Uten tvil! Servicen, kunnskapen, oppfølgningen og ikke minst hjelpen jeg har fått av Åse Hanken i Karma.no har vært fantastisk bra. Karma ser hver enkel kunde og deres hudproblemer og skreddersyr en produktpakke til akkurat dine behov. Det er det svært få som gjør, sier Stapnes og avslutter:

- Jeg opplevde endelig å bli sett på en helt spesiell måte. Dette har hjulpet meg enormt mye og det vil gi Åse en stor takk for!

FYLL UT SKJEMA OG FÅ PERSONLIG VEILEDNING AV KARMA.NO

Slik ble Kaja (18) kvitt kvisene sine
Slik ble Kaja (18) kvitt kvisene sine

Hva er Mario Badescu?

Mario Badescu ble etablert i New York i 1967. Mannen bak merket, Mario Badescu, hadde selv problemhud og led av rosacea, som er en uhelbredelig hudsykdom, men som kan holdes i sjakk med riktig hudpleie. Han ønsket å utvikle produkter, som fungerte for rosacea og andre hudproblemer, og ikke minst ville han tilgjengeliggjøre dette for alle.

Han hadde en visjon: «Enkel, mild og effektiv hudpleie». Han ville skape de beste hudpleieproduktene som virkelig fungerer, som alle skal ha råd til å kjøpe.

Etter 50 år er Mario Badescu forbundet den som lanserte skreddersydde hudpleieregimer. Badescu har alt fra hudpleieregimer for alle aldre – fra kviser og uren hud til potente antialdrende behandlinger. Mario Badescu kom raskt inn på Hollywood-kjendisene på 1970-tallet, som trykket merket til sitt bryst.

Du kan fremdeles støte på de store stjernene, om du tar turen til salongen hans i New York. Jennifer Aniston, Cher, Sarah Jessica Parker, Oprah Winfrey, Martha Stewart, Charlize Theron og Eva Longoria, er bare noen av dem, som er der med jevne mellomrom.

LES OGSÅ: Derfor er Mario Badescu «must-have»-produkter på baderomshyllen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer