Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Slik blir du klar til årets storbysommer

Sommeren er like rundt hjørnet, og i disse tider vil nok de fleste av oss legge ferien til Norge - og da gjerne Oslo. Hovedstaden kan nemlig by på alt fra strandliv, øyhopping, teltturer, matopplevelser, yrende uteliv, kulturseverdigheter, og ikke minst shopping.

Enten du kommer utenbys fra, bor i sentrum eller én time unna, så er Byporten en av byens ‘ go-to ‘ handledestinasjoner. Her finner du alt på ett sted, og du slipper å løpe byen rundt i utallige butikker for å lete etter det du trenger.

image: Slik blir du klar til årets storbysommer

I tillegg til å være det perfekte møtestedet uansett hvor du pendler fra (alle kollektive transportmidler stopper nemlig rett utenfor døra), er Byporten også et av kjøpesentrene med mest varierte butikker.

I disse dager er det også fint å kunne støtte butikker i nærområdet.

STØTT LOKALT: Maya hos Companys i Byporten ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.
STØTT LOKALT: Maya hos Companys i Byporten ønsker deg velkommen til en hyggelig handel. Vis mer

Til badenymfen

Har du planer om å ta en dukkert når du først er i byen, finnes det mangfoldige steder du kan bade i Oslo. Velg mellom folksomme badestrender, «hemmelige» tjern i marka, eller et av mange svaberg du kan være helt for deg selv.

HOPP I HAVET: Unn deg en dukkert i ferien, og husk badeklær! Foto: Shutterstock
HOPP I HAVET: Unn deg en dukkert i ferien, og husk badeklær! Foto: Shutterstock Vis mer

Spar tid og skaff alt du trenger til badeturen under ett og samme tak! Solkremer og aftersun får du for eksempel hos Fredrik & Louisa. Og trenger du ekstra solbeskyttelse til håret, stikker du innom Nikita Hair eller Sayso Hair & Style.

Shorts, bikini og badedrakt fikser du hos Björn Borg og Next to Nothing. Og ikke glem myke badehåndklær fra Høyer! Både her og hos Match kan du også finne solhatter om sola skulle steke ekstra godt.

BADEFERIE: Selv om de fleste av oss ikke drar utenlands på badeferie år, kan man fint nyte strandlivet i Norge. Foto: Shutterstock
BADEFERIE: Selv om de fleste av oss ikke drar utenlands på badeferie år, kan man fint nyte strandlivet i Norge. Foto: Shutterstock Vis mer

Om badingen skal foregå på stranda, kan et par badesko fra Grændsens Skotøimagazin komme godt med. Til minstemann anbefaler vi solbriller og badekåpe fra Minimin. Trenger du noen gøyale strandleker, bør du sjekke ut Lekia på Byporten!

Mangler du solbriller selv, har både Eye Factory og Krogh Optikk veldig godt utvalg. Her finner du garantert noe som passer blant årets solbrille-trender!

BRILLETRENDER: Hos Krogh Optikk finner du garantert solbriller som passer.
BRILLETRENDER: Hos Krogh Optikk finner du garantert solbriller som passer. Vis mer

Til matelskeren

Man blir fort sulten av å shoppe, og Byporten gjør det enkelt å bli mett. I tillegg til verdens største Egon-restaurant, kan du meske deg i godbiter fra utallige gode matsteder.

image: Slik blir du klar til årets storbysommer

Hva med deilig sushi eller vårruller fra Bambus Sushi, eller ferske baguetter fra BIT Union eller Subway? For en litt lettere lunsj kan du stikke innom indiske Taza Taza og bestille en frisk salat.

Skyll maten ned med en digg smoothie fra SmoothieXchange, og energien er tilbake på null komma niks!

FORFRISKENDE: SmoothieXchange lager forfriskende og deilige smoothier. Foto: SmoothieXchange
FORFRISKENDE: SmoothieXchange lager forfriskende og deilige smoothier. Foto: SmoothieXchange Vis mer

Alle spise- og drikkestedene hos Byporten har selvfølgelig mulighet for take-away, om du heller vil nyte mat og drikke ute.

Til utelunsjeren

Planlegger du lunsj i det fri, er Kremmerhuset butikken du bør sjekke ut. Her finner du kjølebagger til mat og drikke, papptallerkner og myke strandpledd du kan sitte på.

En genial minigrill til utelunsjen får du hos Life. Den er akkurat like stor som en engangsgrill, kan legges sammen og bruker miljøvennlige briketter eller grillkull. Perfekt til parken eller om du stikker ut til én av de mange idylliske øyene i Oslofjorden.

MINIGRILL: Unn deg en god lunsj i det fri, enten det er i parken eller på stranda.
MINIGRILL: Unn deg en god lunsj i det fri, enten det er i parken eller på stranda. Vis mer

Til turisten

Når du først er i Oslo, er det mye å oppleve. Alt fra folkelivet på Karl Johan, båtene langs brygga til kjente museer. Man kan også pakke sekken og ta turen innover i marka. Frister det kanskje med en telttur?

SOMMERIDYLL: Sommer, sol og sjø. Her fra Aker Brygge i Oslo. Foto: Shutterstock
SOMMERIDYLL: Sommer, sol og sjø. Her fra Aker Brygge i Oslo. Foto: Shutterstock Vis mer

Hos Handysize i Byporten får du det meste du trenger til en oppdagelsestur - enten det er i parken eller til skogs. Her finner du reisestørrelse på alt fra tannkrem til spill, tursekker, hengekøyer og termoser.

Når du ligger der i hengekøya og slapper av, kan du jo ta frem en god bok du fikk anbefalt fra Norli eller ARK Pocket Shop. De stiller nemlig behjelpelig til med god ferielektyre.

BEHAGELIG: Det er lite som slår det å døse i en hengekøye med en god bok i ferien. Foto: Shutterstock
BEHAGELIG: Det er lite som slår det å døse i en hengekøye med en god bok i ferien. Foto: Shutterstock Vis mer

For å forevige oppdagelsesferden, finner du alt av fotoutstyr hos CEWE Japan Photo. Kanskje du trenger et nytt digitalkamera til ferien, eller har lyst til å lage din egen fotobok av årets sommerbilder?

Til hjemmeelskeren

Ikke alle ønsker å farte rundt i ferien. Noen setter faktisk pris på å nyte fred og ro hjemme eller på hytta. Byporten har selvfølgelig butikkene for deg og!

Hva med å fylle verandaen med blomster fra Floriss? Eller gi bort en fin bukett til noen du setter ekstra pris på?

KOSELIG MED BLOMSTER: Unn deg noen fargerike blomster fra Floriss på verandaen. Foto: Shutterstock
KOSELIG MED BLOMSTER: Unn deg noen fargerike blomster fra Floriss på verandaen. Foto: Shutterstock Vis mer

Mange liker å fikse ting til hjemmet når de har ferie. Kitch'n har alt du trenger til kjøkkenet, enten det er glass, bestikk eller servise. Her finner du også enkelt noe til hytta. En ny kaffetrakter for eksempel?

Da trenger du selvfølgelig også kaffe, og den kjøper du hos Black Cat. Her får du kaffe og te i løsvekt fra hele verden. Det er jo strengt tatt lov å unne seg noe ekstra godt når du har fri.

Med andre ord: Trenger du noe i sommer, er Byporten stedet du bør handle. Her finner du alt du trenger under ett og samme tak.

God sommer!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.