Annonsørinnhold

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Sommeren nærmer seg, og uønsket hårvekst og hyppig barbering er noe mange kvinner opplever som plagsomt. På kort tid er det kommet flere gode alternativer på markedet som lar deg fjerne hårene for alltid selv.

Det er kommet mange gode alternativer på markedet som lar deg fjerne hår mer effektiv og skånsomt enn tidligere, og noen løsninger er til og med permanente!
Det er kommet mange gode alternativer på markedet som lar deg fjerne hår mer effektiv og skånsomt enn tidligere, og noen løsninger er til og med permanente! Vis mer

Våren og sommeren er rett rundt hjørnet, og drømmer du om å la barberhøvelen ligge for godt- eller kanskje droppe den vonde voksetimen? Da har vi noen effektive alternativer til kropp og ansikt du bør sjekke ut!

IPL hårfjerner fra IVISKIN

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Dette er et lettvint, rimelig og skånsomt system som lar deg fjerne hårene permanent ved hjelp av laser hjemme. IPL står for «Intenst pulserende lys» som sender inn lysbølger til hårsekkene for å sette disse i dvale og "pause" hårveksten. Dette er en teknologi som salonger har brukt i mange år, og som nå er blitt tilgengelig hjemme. Det beste av alt er at behandlingen er både permanent og smertefri. Kåret til Best-i-test 2022 av Getfitness.

Kjøp testvinneren IVISKIN G3 IPL her

Nå får du 15 % med koden Dagbladet15.

For å unngå at hårsekkene gjenstarter hårproduksjonen er det viktig å vedlikeholde 1 gang i måneden. Etter kun 3 ganger med behandling skal du få synlige resultater, og etter 12 uker skal man være helt fri for hår.

Les mer om hvordan man bruker hårfjernings-laseren.

MandySkin IPL

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Merket MandySkin har også designet en elegant IPL-maskin som skal fjerne uønskede hår ved hjelp av laser og lover samme kvalitet som du får i salong. Hårfjerning med IPL er noe kjendisene har sverget til i lang tid, men nå er det blitt tilgengelig til en brøkdel av prisen.

Hårfjerning til ansiktet

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Sliter du med sjenerende ansiktshår? Da er denne maskinen midt i blinken! Med myke fjærende skjærehoder som følger ansiktsformen og 18 karat gullbelagt hode, kan du fjerne uønsket hår fra overleppe, hake, kinn og dunhår med nøyaktighet og presisjon uten at det gjør vondt. Denne brukes i sirkelbevegelser og har et innebygget lys som gjør det lettere å se og fjerne hvert eneste hårstrå. Nå har Farmasiet 40 % på Flawless Finishing Touch.

Varige resultateter med Epilator

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Teknologien har kommet langt, også innenfor epilatorer. Denne fra Panasonic har et dobbelt platesystem som skal fjerne absolutt alle hårene med mindre anstrengelse enn andre maskiner. Du kan veksle mellom tre ulike hastigheter basert på hvilket område du fjerner hår fra.

Voksstrips

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Voksstrips lar deg fjerne hårene hjemme, og resultatet kan vare i mange uker. Denne er fin å bruke til bikini/underarm, og er effektiv på korte hår. Den inneholder shea butter og eteriske oljer for å unngå irritasjon.

Krem som fjerner hår

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Veet In Shower hårfjerningskrem er perfekt tilpasset bruk i dusjen. Kremen kan brukes på hårvekst på ben, bikinilinje, på armer og armhuler og gir deg glatt hud i opptil 7 dager. Kremen inneholder sheasmør for å gi god fukt til huden. Denne typen hårfjerning er svært billig og krever minimalt med innsats.

Populær barberhøvel fra Estrid

Slik blir du kvitt hårveksten smertefritt og for godt!

Denne barberhøvelen fra Estrid er det mange som foretrekker. Settet inneholder et vektet stålhåndtak for et komfortabelt, sikkert grep, en matchende holder for å feste til veggen og to fembladede barberingsenheter som gir en jevn, ordentlig barbering.