Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Slik blir du raskt brun – uten å skade huden

Årets ferie må tilbringes hjemme i Norge – som slett ikke er det verste alternativet – i stedet for i utlandet.

Til tross for at temperaturen er noe svalere her til lands, er den gylne sommergløden akkurat like oppnåelig som på solsenga i «Syden». Under har vi samlet en håndfull gode tips og triks til deg som føler deg ekstra vel med litt farge på kroppen!

TURIST I EGET LAND: Det blir norgesferie i år, men det betyr slett ikke at sommergløden må utebli. FOTO: Scanpix
TURIST I EGET LAND: Det blir norgesferie i år, men det betyr slett ikke at sommergløden må utebli. FOTO: Scanpix Vis mer

____________________________________________________________________________

FÅ BETAKAROTEN GOLD TIL INTRODUKSJONSPRIS – 40 % RABATT!
__________________________________________________________________________

Jevn, lekker glød

Er det mulig å lokke frem brunfargen raskere? Kan man ta noen grep for å få den til å vare lenger? Bli dypere?

Vi spurte Line Schrøder (37). Hun har jobbet i helse- og velværebransjen i nærmere ett tiår, og er nå daglig leder for Spa Supply Norge.

Schrøder er klokkeklar i talen når vi ber om hennes beste tips for å få den «perfekte» brunfargen.

– Bruk solfaktor. Alltid! Husk at UVA-stråling er like skadelig uansett årstid, sommer som vinter. Ha også et godt serum, med for eksempel viniferin eller C-vitamin i, som gir jevn hudtone og forhindrer pigmentering, tipser hun.

Sist, men (som Schrøder selv sier) absolutt ikke minst: Bruk Betakaroten Gold året rundt for en jevn, lekker glød.

Få rabatt på kosttilskuddet nederst i saken!

100 % VEGANSK: Betakarotenet i Betakaroten Gold er hentet fra grønnalger. Kosttilskuddet inneholder også kokosolje for å hjelpe kroppen med å ta opp enda mer av betakarotenet. FOTO: Good For Me
100 % VEGANSK: Betakarotenet i Betakaroten Gold er hentet fra grønnalger. Kosttilskuddet inneholder også kokosolje for å hjelpe kroppen med å ta opp enda mer av betakarotenet. FOTO: Good For Me Vis mer

Kosttilskuddet fra norske Good For Me gir deg farge fra innsiden, uten å skade huden din. Tvert imot! Betakaroten er nemlig en kraftig antioksidant som blir til vitamin A i kroppen, som igjen bidrar til å beskytte cellene dine.

To Betakaroten Gold om dagen i stedet for å spraye på en midlertidig farge eller grille huden gammel i et solstudio... Ja, takk!

____________________________________________________________________________

FÅ 40 % RABATT PÅ BETAKAROTEN GOLD HER.

__________________________________________________________________________


Slik blir du raskt brun

... Uten at huden må betale for det senere.

Når det gjelder å sikre seg en gyllen farge raskt, er Schrøders beste råd – noe ironisk – å være tålmodig. Førsteprioritet er nemlig at huden er godt beskyttet.

– Høy solfaktor er alfa og omega. Minst SPF 30. Det tar kanskje en time eller to lenger i sola, men huden din vil takke deg senere, sier Spa Supply-lederen.

En av de mange fordelene med Betakaroten Gold er at det kan virke mot soleksem og solbrenthet. Solfaktor er likevel helt nødvendig.

– Det er hudens beste venn og betakarotens beste venn, fastslår Schrøder.

3 kjappe med eksperten

TIPSER: Line Schrøder, daglig leder hos hudpleie- og kosmetikkleverandøren Spa Supply Norge. FOTO: Privat
TIPSER: Line Schrøder, daglig leder hos hudpleie- og kosmetikkleverandøren Spa Supply Norge. FOTO: Privat Vis mer

Hva er de vanligste tabbene man begår når det kommer til brunfarge?

– Å steke i solen med lav eller ingen solfaktor, gjerne da i kombinasjon med for eksempel solarium. Huden blir brent og skadene i huden kan komme umiddelbart eller på sikt i form av pigmentering.

Hvordan får man brunfargen til å vare lengst mulig?

– Jeg gjentar meg til det kjedsommelige, men så viktig er det: En høy solfaktor vil gi dyp, jevn brunfarge og beskytte huden mot farlig stråling. Hvis du i tillegg er god på å tilføre fukt mellom slagene i solen, vil huden forbli hydrert og ikke flasse. Betakaroten Gold kan også sørge for at du unngår soleksem og får en enda dypere brunfarge.

Kan kosthold påvirke brunfargen?

– Betakaroten fra for eksempel gulrøtter, tomat eller paprika kan gi dypere og jevnere hudtone på grunn av pigmentet karoten som beskytter mot solbrenthet og forsterker brunfargen.

Pssst: Man kan også spise de ovennevnte grønnsakene i kombinasjon med Betakaroten Gold for å styrke effekten av kosttilskuddet ytterligere.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.