Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

OPPVASKMØTE: De aller færreste av oss synes det er gøy å vaske opp. Godt det finnes maskiner som gjør både vaske- og tørkejobben for oss. 
OPPVASKMØTE: De aller færreste av oss synes det er gøy å vaske opp. Godt det finnes maskiner som gjør både vaske- og tørkejobben for oss.  Vis mer

Slik får du best - og tørrest - oppvask

Er du lei av fuktig oppvask? Her er de beste tipsene for god tørking. 

Vasker ikke maskinen din helt tørt? Må du gå over oppvasken din med et kjøkkenhåndkle før du setter servise og glass inn i skapene igjen? Det kan være flere grunner til det:

1) Du vasker mye plastikk

På slutten av et vaskeprogram varmer maskinen ofte vannet opp til 60-70 grader. Siden plastikk ikke holder så godt på varmen som serviset, er plasten ofte fuktig når du skal ta ut oppvasken. Heldigvis gjelder ikke dette alle oppvaskmaskiner. Mer om det senere. (Eller les her om ikke du klarer å vente).

image: Slik får du best - og tørrest - oppvask

2) Du åpner døra til oppvaskmaskinen for tidlig

Endelig ferdig! Oppvaskmaskinen din gir deg et lite pip om at nå er den klar. Det betyr ikke at du burde løpe bort og åpne døra. Vent heller en liten stund, så varmen får lagt seg i maskinen. Det vil ikke bare gi deg en tørrere oppvask. Du kan også unngå at varm/fuktig luft skaper fuktskader på kjøkkenbenken din.

TØRT OG GODT: Teknologien basert på zeolitt-mineralet er kjent for å tørke ekstra godt, også plast-oppvask. Perfekt for småbarnsfamilier!
TØRT OG GODT: Teknologien basert på zeolitt-mineralet er kjent for å tørke ekstra godt, også plast-oppvask. Perfekt for småbarnsfamilier! Vis mer

3) Maskinen din har ikke Zeolith®-tørking

Zeolith®-teknologien som mange av Bosch-maskinene har to store fordeler: Den sparer strøm - og tørker bedre. Kulene i maskinen er basert på mineralet zeolitt. Disse kulene omdanner fuktigheten som er igjen fra vasken i oppvaskmaskinen til varme, og varmen bidrar til å tørke oppvasken helt tørr.

Se også: Best i test

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.