Annonsørinnhold

Slik får du gratis VPN!

Med et privat VPN-nettverk surfer du sikkert og anonymt, og nå får du et helt fantastisk tilbud på en av de mest populære tjenestene.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer

Virtual Private Network (VPN) har som hovedfunksjon å kryptere datatrafikken din gjennom å skjule IP-adressen. På den måten får du full anonymitet og økt sikkerhet når du surfer på usikre datanettverk.

Nettkommunikasjonen kan ikke spores tilbake til deg, og dermed er du bedre beskyttet mot blant annet overvåking, hacking og svindel. VPN kan også hjelpe deg å låse opp NRK og andre norske tjenester du betaler for når du befinner deg i utlandet.

Prøv Atlas VPN gratis her!

Kanskje tidenes beste VPN-tilbud?

Atlas VPN har 1000+ servere i hele 49 land, og det bidrar til at denne tjenesten er av de mest brukte blant nordmenn som har behov for VPN. Hastigheten utkonkurrerer flere lignende VPN-tjenester, og det er også noe som også trekkes frem i Dagbladets oversikt over VPN-tilbydere.

Se også: Denne smarte appen hjelper deg å kutte strømforbruket

Atlas VPN får score 4.7 av 5 mulige, og Dagbladet legger ellers vekt blant annet på hastigheten, at den fungerer på alle streamingtjenester, og er blant den rimeligste.

Dette skiller Atlas VPN fra andre tjenester:

  • Prøv gratis i 30 dager
  • Rask hastighet som også har tatt i bruk WireGuard-protokollen
  • Har vist seg å fungere i Kina
  • Fildeling er tillatt på alle servere
  • Er blant den rimeligste VPN-tjenestene

Nå har Atlas VPN tilbud på utrolige 86% på sin toårspakke + 6 måneder ekstra. Husk at du også har 30-dagers åpent kjøp, som betyr at du kan teste tjenesten gratis! Deretter får du alle fordelene med VPN i to år for kun 17.57 kroner i måneden.

Les mer om Atlas VPN og slå til på det utrolige tilbudet her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer