Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Skal du å ta opp forbrukslån, bør du sammenligne tilbud fra flere banker. Axo Finans gjør denne jobben for deg - du får lavest mulig rente.
Skal du å ta opp forbrukslån, bør du sammenligne tilbud fra flere banker. Axo Finans gjør denne jobben for deg - du får lavest mulig rente. Vis mer

Slik får du lavere rente på forbrukslån

Det lønner seg å refinansiere.

Ved å hente tilbud fra flere banker, kan du være sikker på å motta et godt tilbud. Statistikk fra våre søknader viser at jo flere tilbud du får fra bankene, desto lavere blir renten.

15,9 % 100 000 o/5 år Kost 40 256 Tot 140 256
15,9 % 100 000 o/5 år Kost 40 256 Tot 140 256 Vis mer

Slik bruker du vår tjeneste

  1. Velg det totale beløpet som skal refinansieres (flyttes), og ønsket nedbetalingstid
  2. Fyll ut resten av skjemaet
  3. Vi sender deg det beste tilbudet

Det er uforpliktende og gratis å søke refinansiering via Axo Finans.

Derfor lønner det seg

Du har kanskje hørt før at refinansiering lønner seg, men er usikker på hvordan det fungerer? Det er ikke så rart. Refinansiering går ut på å erstatte et lån med et annet lån, og det kan derfor høres litt merkelig ut at dette er noe du sparer penger på å gjøre. Gjelden blir jo ikke slettet, så hva er det man egentlig sparer på?

Svaret er at det er rentekostnadene du sparer inn. Kredittkort har noen av de dyreste rentene man kan få som låntaker, og ved å flytte gjelden til et annet lån er det mulig å senke renten. Dette sparer man penger på – i noen tilfeller, mye penger.

image: Slik får du lavere rente på forbrukslån

Fikk du en høyere rente enn forventet?

Når det gjelder renter har det ingen hensikt å sammenlikne seg med andre. Rente er noe som blir vurdert for hver kunde som søker lån hos en långiver, og som reflekterer risikoen ved å ha akkurat den personen som kunde. Du kan derfor ikke forvente å få den samme renten som naboen din fikk.

Slik blir renten beregnet

Hvis banken anser deg som en kunde med lav risiko, kan du få en lavere rente. Syns banken derimot at det er en større risiko ved å låne penger til deg, kan du få en høyere rente. Her er noen av forholdene banken undersøker når de vurderer kundens risikoprofil:

  • Personlig økonomi og betalingsevne
  • Inntekt, gjeld og formue
  • Antall barn i husstanden

Derfor kan du ende opp med å få vidt forskjellig rente – ikke bare fra naboen din, men også avhengig av hvilken bank du søker hos. Dersom du ønsker det billigste refinansieringslånet, er det derfor viktig å søke hos flere banker slik at du kan sammenlikne renten de gir deg.

image: Slik får du lavere rente på forbrukslån

Ikke utsett gjelden til neste forfall

Ikke utsett betalingen av kredittkortet til neste forfall – refinansier gjelden allerede i dag, og begynn å spare penger.

Med Axo Finans får du det beste tilbudet om refinansiering etter at søknaden din har blitt behandlet av opptil 20 banker. Dermed kan du være sikker på at du får et godt tilbud. Det er både gratis og uforpliktende å bruke Axo Finans. Det betyr at hvis du ikke blir fornøyd med tilbudet, er det bare å takke nei.

Andre nyttige saker:

Refinansier forbrukslån

Refinansier kredittkort

Sammenlign renter

Samle smålån

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.