Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Slik får du mest mulig ut av Black Friday

Tipsene som kan spare deg for tusenvis av kroner.

Black Friday har blitt et kjent begrep blant oss nordmenn og de siste årene har shoppingtrenden tatt helt av!

Det tikker inn med tilbud og rabattkoder til oss i sosiale medier, mail, på bannere og store plakater som frister med salg og elleville priser når vi går hjem fra jobb.

Det er virkelig mange gode kupp som kan gjøres og store penger som kan spares akkurat med disse tilbudene. Derfor er det lurt å planlegge kjøpene dine: Sett deg ned og lag deg en liste. Trenger du å oppdatere garderoben med ny vinterjakke eller -sko? Kanskje du allerede nå skal kjøpe årets julegaver til fantastiske priser? Du finner alt fra reiser til moteplagg, skjønnhetsprodukter og tilbehør fra kjente merkevarer til sterkt reduserte priser.

Og hvor deilig er det ikke å kunne handle julegaver til hele familien, venner og kollegaer på opptil 85 % rabatt? Det takker vi pent ja til. Glem lange køer - det er fra sofakroken du kan gjøre elleville kjøp på nettet.

Planlegg

Det kan være lurt å planlegge hvilke nettbutikker du skal handle på og hva slags gaver du skal kjøpe. Ta deg god tid og gjør deg opp en mening før du begir deg ut blant de mange tilbudene. Og husk å bruke rabattkoder - det gir deg enda mer rabatt!

Vær tålmodig og sammenlign flere nettbutikker med hverandre før du kjøper noe - plutselig har noen et bedre tilbud et annet sted.

Spar mange tusen kroner

Ved å handle strukturert på salg kan du spare mange tusen kroner. Og derfor er det lurt å få unna alle julegavene allerede nå. Kom deg i jaktmodus og finn de beste tilbudene til dine behov. Husk at den letteste måten å finne ut om en pris eller tilbud faktisk er bra, er å sjekke hva andre nettbutikker selger samme vare for.

De aller største nettsidene har kastet seg på Black Friday-bølgen, som med andre ord vil si at det garanter finnes noe som passer nettopp din kjære, barna, familien, venner eller bekjente.

Julegavetips

Black Friday er en fantastisk mulighet til å kjøpe inn årets julegaver. Det florerer av materielle ting til en hyggeligere pris, men man finner også kupp på opplevelser og reiser!

Er du av den moteinteresserte sorten er det alltid trygt å se etter basisplagg. Velger du jakker, sko og vesker med klassisk snitt kan du være sikker på at det vil bli brukt år etter år, så lenge kvaliteten er god. Skinnsko er et ypperlig valg, men også gode, varme Moon Boots som er tilbake i motebilde for fullt.

Som familie trenger man en pause fra hverdagen en gang i blant. Vi drømmer oss bort til sol og sommer, men ofte blir det kun med tanken. For det koster jo mye penger å begi seg ut på tur, derfor er Black Friday en ypperlig mulighet til å sikre seg flybilletter og opphold til sterkt reduserte priser. Overrask hele familien med tidens flotteste julegave!

Kanskje du skal du overraske besteforeldre med nytt kjøkkenutstyr? En stekepanne eller kjele? Eller hva med en ny lenestol, som man kan ha glede av i en årrekke?

Uansett hva du måtte ha i tankene, så finner man noe for enhver smak. Under har vi samlet de beste kuppene.

Her finner du de beste kuppene

Vi har samlet sammen noen av nettbutikkene som har tjuvstarta salgene med det amerikanske fenomenet Black Friday:

Zalando: Opptil 70 % rabatt på 90 000 ulike varer.

Nelly: 20 % rabatt på hele nettbutikken, samt timessalg.

Ellos: Opptil 50 % rabatt på merkevarer, samt fri frakt.

Proteinfabrikken: Opptil 80 % rabatt.

Eleven: 20 % på alle ordre over 499 ,-

CDON: Timestilbud hele dagen med opptil 85 % rabatt.

Hotels.com: Opptil 40 % rabatt på tusenvis av hotell verden over.

Expedia.no: Opptil 35 % rabatt på tusenvis av hotell i hele verden.

Room21.no: Opptil 60 % rabatt og 100 kr avslag til nye kunder.

Slik får du mest mulig ut av Black Friday

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media