Annonsørinnhold

Slik får du sett åpningen av Tour de France

På fredag går startskuddet for årets største og vakreste sykkelritt. Årets Tour de France ruller i gang i den danske hovedstaden. Vi viser deg hvordan du kan strømme den spennende åpningsetappen.

Hvem stikker av med den gule ledertrøyen når startskuddet for verdens største sykkelløp går i verdens beste sykkelby?
Hvem stikker av med den gule ledertrøyen når startskuddet for verdens største sykkelløp går i verdens beste sykkelby? Vis mer

Om få dager setter den 109. utgaven av verdens mest omtalte sykkelritt i gang i Danmark. Touren starter i hjerte av København med en enkeltstart på 13 km. Det ventes å bli en actionfyllt etappe gjennom Københavns gater med høyt tempo og mininal tidsforskjell.

Touren fortsetter på dansk asfalt med påfølgende 202 km fra Roskilde til Nyborg, og avsluttes dag tre med siste etappe mellom Vejle og Sønderborg. Deretter fortsetter den intense jakten på den gule ledertrøyen som tilslutt ender i Paris 24.juli.

Se Tour de France her

Se også: Her får du oversikt over året elsykkel-modeller

Se Tour de France uten kostnad
Dersom du ikke har tilgang til Tour de France i ditt TV-abonnement, har vi et godt tips: Sykkelrittet kan du se på TV 2 Play, som er inkludert i Strims sportspakke.

I denne pakka får du også tilgang til Champions League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen spennende sport. De første sju dagene er kostnadsfrie, så du kan teste ut om Strim er noe for deg før du eventuelt blir betalende abonnent. Det er ingen bindingstid, så du kan si opp når du vil.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim
Strim er en norske strømmetjeneste som har samlet mange av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Da er det enklere å finne det du vil se, og det blir sannsynligvis rimeligere også

Du kan se Strim i app, på mobil og nettbrett, på nett, med Chromecast, Android TV og- Apple TV.

Se de mest populære seriene og filmene
om Strim-abonnent får du ikke bare tilgang til masse spennende sport, men også noen av de største seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Warner Bros-filmene kan du se på strømmetjenesten kun 45 dager etter kinopremieren.

Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max.
Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max. Vis mer

TV2 Play, som du får sett på Strim, har inngått et samarbeid med BBC og ITV som gir tilgang til utrolig mye god britisk underholdning. Med BritBox får du sett 3000 timer med krim, drama, komedier og dokumentarer.

Dersom du har mistet TV 2 og TV 2 Play, er altså Strim en meget god løsning.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer