Annonsørinnhold

Slik får du sett fotball-EM og kampen mellom Norge og Nord-Irland

Hvilket lag stikker av med seieren når Norge møter Nord-Irland? Vi viser deg hvordan du kan strømme den spennende kampen.

Vil det norske landslaget med Hegerberg i spissen klare å slå Nord-Irland i deres første kamp i Europamesterskapet noen sinne?
Vil det norske landslaget med Hegerberg i spissen klare å slå Nord-Irland i deres første kamp i Europamesterskapet noen sinne? Vis mer

En av sommerens sportslige høydepunkter er i gang, og i kveld spiller Norge sin første kamp i Europamesterskapet. Norge møter EM-debutant Nord-Irland og deretter venter vertsnasjonen England og Østerrike i gruppespillet.

Det er en sterk tropp som står klare for å gjøre EM-suksess. Laget består av unge sultne spillere og en erfaren VM-kjerne fra 2019. I tillegg sto jubelen i taket da Ada Hegerberg, en av verdens beste spisser, på nytt takket ja til å stille på landslaget. Etter 2-0 seier i treningskampen mot New Zealand ser Norge ut til å være godt rustet til årets første kamp.

Se kampen her

Her får du tak i Haalands nye drakt

Se landskampene uten kostnad
Dersom du ikke har tilgang til EM i ditt TV-abonnement, har vi et godt tips: Kampene kan du se på TV 2 Play, som er inkludert i Strims sportsabonnement.

I denne pakka får du også tilgang til Champions League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen spennende sport. De første sju dagene er kostnadsfrie, så du kan teste ut om Strim er noe for deg før du eventuelt blir betalende abonnent. Det er ingen bindingstid, så du kan si opp når du vil.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim
Strim er en norske strømmetjeneste som har samlet mange av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Da er det enklere å finne det du vil se, og det blir sannsynligvis rimeligere også

Du kan se Strim i app, på mobil og nettbrett, på nett, med Chromecast, Android TV og- Apple TV.

Se de mest populære seriene og filmene
Som Strim-abonnent får du ikke bare tilgang til masse spennende sport, men også noen av de største seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Warner Bros-filmene kan du se på strømmetjenesten kun 45 dager etter kinopremieren.

Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max.
Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max. Vis mer

TV2 Play, som du får sett på Strim, har inngått et samarbeid med BBC og ITV som gir tilgang til utrolig mye god britisk underholdning. Med BritBox får du sett 3000 timer med krim, drama, komedier og dokumentarer.

Dersom du har mistet TV 2 og TV 2 Play, er altså Strim en meget god løsning.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer