Annonsørinnhold

Slik får du sett landskampen mellom Norge - Sverige

I kveld er det duket for nok et intenst oppgjør mellom Norge og Sverige. Hvem stikker av med seieren denne gangen? Vi viser deg hvordan du kan strømme den spennende kampen.

I kveld er det klart for tidenes landskampduell. Hvem stikker av med seieren når Norge møter et revansjesugent svensk landslag?
I kveld er det klart for tidenes landskampduell. Hvem stikker av med seieren når Norge møter et revansjesugent svensk landslag? Vis mer

I kveld sitter to spente nasjoner klare for nok et skandinavisk oppgjør i Nations League. Norge møter Sverige på hjemmebane etter en stormfull 2-1 seier til Norge forrige søndag.

Torsdagens kamp mot Slovenia endte til slutt 0-0 etter en godt gjennomført andre omgang. Stjernekeeper Jan Oblak hadde en svært god dag på jobb, og blokkerte alt som kom hans vei. Nå gjenstår det å se om Solbakken klarer å gjenskape den norske selvtilliten, og dra i land nok en seier mot et revansjesugent svensk landslag.

Se kampen her

Her får du tak i Haalands nye drakt

Se landskampene uten kostnad
Dersom du ikke har tilgang til Nations League i ditt TV-abonnement, har vi et godt tips: Kampene kan du se på TV 2 Play, som er inkludert i Strims sportspakke.

I denne pakka får du også tilgang til Champions League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen spennende sport. De første sju dagene er kostnadsfrie, så du kan teste ut om Strim er noe for deg før du eventuelt blir betalende abonnent. Det er ingen bindingstid, så du kan si opp når du vil.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim
Strim er en norske strømmetjeneste som har samlet mange av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Da er det enklere å finne det du vil se, og det blir sannsynligvis rimeligere også

Du kan se Strim i app, på mobil og nettbrett, på nett, med Chromecast, Android TV og- Apple TV.

Se de mest populære seriene og filmene
Som Strim-abonnent får du ikke bare tilgang til masse spennende sport, men også noen av de største seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Warner Bros-filmene kan du se på strømmetjenesten kun 45 dager etter kinopremieren.

Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max.
Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max. Vis mer

TV2 Play, som du får sett på Strim, har inngått et samarbeid med BBC og ITV som gir tilgang til utrolig mye god britisk underholdning. Med BritBox får du sett 3000 timer med krim, drama, komedier og dokumentarer.

Dersom du har mistet TV 2 og TV 2 Play, er altså Strim en meget god løsning.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer