Annonsørinnhold

Slik får du sett Slovenia - Norge

Ståle Solbakkens utvalgte skal i kveld ut i en ny viktig landskamp borte i Ljubljana mot Slovenia. Vi viser deg hvordan du kan strømme den spennende kampen.

Lørdag er det duket for nok et oppgjør i Nations League. Klarer Haaland og co å dra seieren i land mot Slovenia?
Lørdag er det duket for nok et oppgjør i Nations League. Klarer Haaland og co å dra seieren i land mot Slovenia? Vis mer

I kveld fortsetter dramatikken i Nations League. Norge møter Slovenia på bortebane, og Solbakkens menn topper sin gruppe på nivå to, og det ser lovende ut med tanke på opprykk, hvor de eventuelt kan spise kirsebær med de store neste sesong.

Stemningen i det norske landslaget er på topp og interessen rundt Ståle Solbakkens vinnerlag med Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland i spissen er stor. Nå venter nok en spennende landskamp mot Slovenia.

Se kampen her

Her får du tak i Haalands nye drakt

Se landskampene uten kostnad
Dersom du ikke har tilgang til Nations League i ditt TV-abonnement, har vi et godt tips: Kampene kan du se på TV 2 Play, som er inkludert i Strims sportspakke.

I denne pakka får du også tilgang til Champions League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen spennende sport. De første sju dagene er kostnadsfrie, så du kan teste ut om Strim er noe for deg før du eventuelt blir betalende abonnent. Det er ingen bindingstid, så du kan si opp når du vil.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim
Strim er en norske strømmetjeneste som har samlet mange av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Da er det enklere å finne det du vil se, og det blir sannsynligvis rimeligere også

Du kan se Strim i app, på mobil og nettbrett, på nett, med Chromecast, Android TV og- Apple TV.

Se de mest populære seriene og filmene
Som Strim-abonnent får du ikke bare tilgang til masse spennende sport, men også noen av de største seriene og filmene.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Warner Bros-filmene kan du se på strømmetjenesten kun 45 dager etter kinopremieren.

Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max.
Som Strim-abonnent kan du strømme den nye Batman-filmen på HBO Max. Vis mer

TV2 Play, som du får sett på Strim, har inngått et samarbeid med BBC og ITV som gir tilgang til utrolig mye god britisk underholdning. Med BritBox får du sett 3000 timer med krim, drama, komedier og dokumentarer.

Dersom du har mistet TV 2 og TV 2 Play, er altså Strim en meget god løsning.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Prøv Strim gratis i 7 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer