Annonsørinnhold

Clas

Slik får du sola til å vare hele kvelden

Gjør lyse vårkvelder enda lysere med miljøvennlig solcellebelysning – som en flamingo som tenner seg selv.

MYS MED LYS: Det blir en ekstra koselig atmosfære når man tenner lys på kveldstid. Uansett hvilken lampestil du foretrekker!
MYS MED LYS: Det blir en ekstra koselig atmosfære når man tenner lys på kveldstid. Uansett hvilken lampestil du foretrekker! Vis mer

Det nærmer seg varmere og lysere tider i vårt langstrakte land, og flere gleder seg til lange, lune kvelder på balkongen eller i hagen. Enten du skal ha gjester på besøk eller kose deg alene med ei god bok, er det kjekt å kunne lyse opp ute med noen fine lykter.

Her kommer solcellebelysning inn i bildet. Bokstavelig talt. Her har du tre kjappe solcelletips som inspirasjon:

1. Kjør maks hyggefaktor!

Kombiner solcelleslynger og lamper i trær og busker, så får du glede av plantene også når mørket faller på. De fås både som transparente og med fine farger. Plasser solcellekurver på uteplassen, eller sett solcellelykter på spyd langs hagegangen. Du får til og med solcellefakler!

SOLCELLEKURV: Et godt triks er å plassere flere solcellekurver rundt på uteplassen.
SOLCELLEKURV: Et godt triks er å plassere flere solcellekurver rundt på uteplassen. Vis mer

2. Bord, dekk deg!

Lykter, glass og kanskje en lysende ananas gir bordet ditt det lille ekstra og får samværet til å bli ekstra hyggelig. Om du plasserer en solcellelampe med markspyd i en blomsterkrukke, sørger du for godstemning. De har retroinspirerte LED-filamentpærer i glass, og tenner ganske enkelt av seg selv i skumringen.

3. Skap magi!

Lys opp trær. Solcelleballer og strategisk plasserte solcellesteiner lager en trolsk stemning i hagen, og får den til å virke større. Plasserer du solcellekurver på nøye utvalgte steder, har de nesten magiske evner til få varmen til å bre seg. Hvis du vil ha en litt annerledes lyseffekt, kan du velge fasettmønstrede solcellelamper. Også de har skumringsrelé.

Hvorfor velge nettopp solcellebelysning? Det er det flere grunner til.

GODSTEMNING: Et lys i natten - eller en hel kjede som har ladet seg opp i løpet av dagen!
GODSTEMNING: Et lys i natten - eller en hel kjede som har ladet seg opp i løpet av dagen! Vis mer

Miljøvennlig alternativ

En solcelle er et slags lite panel som omdanner solenergi direkte til elektrisk energi, som er en fornybar form for energi.

Det betyr at solcellebelysning er et miljøvennlig alternativ til andre typer belysning.

I løpet av dagen lades de innebygde solcellebatteriene i lyktene opp, og når skumringen kommer tennes lyktene automatisk. Du trenger altså ikke tenke på hverken batterier eller ledninger – sola gjør jobben for deg.

SKUMRINGSLYS: Når mørket faller på, tenner solcellelyktene av seg selv.
SKUMRINGSLYS: Når mørket faller på, tenner solcellelyktene av seg selv. Vis mer

Lykter til ethvert formål

Det finnes mange forskjellige typer solcellelykter. Enten målet er å lyse godt opp i hagen eller dekorere balkongen, finnes det en lykt som passer perfekt for akkurat det.

LYKT MED FLAMME: Flammen beveger seg og oppleves som ekte.
LYKT MED FLAMME: Flammen beveger seg og oppleves som ekte. Vis mer

Velg mellom stemningsfulle lysballer, lykter med naturtro flammer, eller dekorative bordlykter i porselen. Det er nemlig ikke mye som skal til for å lage den ekstra gode stemningen.

SOLJOBB: Du trenger ikke løfte en finger, solcellene får energien sin fra solen!
SOLJOBB: Du trenger ikke løfte en finger, solcellene får energien sin fra solen! Vis mer

Noen solcellelykter kan også henges opp, og er perfekte om du vil dekore trær i hagen, eller gjøre en vegg ekstra koselig. Hva med en lampe i retrodesign? Eller en stilig solcellekurv?

MYKE FORMER: Lysballene gir koselig lys i hagen eller på balkongen.
MYKE FORMER: Lysballene gir koselig lys i hagen eller på balkongen. Vis mer

Felles for alle lyktene er høy kvalitet, enkel installasjon og at de er bærekraftige.

Vakre lykter til pynt

FORLENG KVELDEN: Stemningsfull solcellebelysning i stål som også kan henges opp.
FORLENG KVELDEN: Stemningsfull solcellebelysning i stål som også kan henges opp. Vis mer

For å pynte på balkongen eller i hagen finnes det mange forskjellige dekorative lykter. En lysslynge med blomster er både fin å se på og robust nok til å henge ute, og tennes automatisk ved skumring. Med den kan du sprite opp partyteltet, trærne eller balkongen.

Slyngen består av 20 varmhvite LED-pærer, og er perfekt for å pynte opp til festen, eller på steder der det ikke finnes strøm.

BLOMSTERSLYNGE: En fin lysdekorasjon med blomster som skrur seg på når det mørkner.
BLOMSTERSLYNGE: En fin lysdekorasjon med blomster som skrur seg på når det mørkner. Vis mer

Og vil du virkelig piffe opp utearealet ditt, hva med en gøyal flamingo som tenner seg selv når det blir mørkt?

• Vi har hjemlevering med både Porterbuddy og Bring. Du kan også velge Klikk & Hent - så er det klart til henting innen 30 minutter!

Lys opp utearealet

SMART OG MORSOM: En lysende flamingo kan virkelig pynte opp utearealet ditt. Når det blir mørkt, tennes lyset automatisk. Kult for voksne - og for barna!
SMART OG MORSOM: En lysende flamingo kan virkelig pynte opp utearealet ditt. Når det blir mørkt, tennes lyset automatisk. Kult for voksne - og for barna! Vis mer

For den som ønsker praktisk opplysning av hagen finnes det også flere alternativer.

Bright solcellelykt lyser godt opp, og tennes automatisk ved skumring. Lykta stikkes enkelt ned i bakken og er lett å flytte på. Alternativer i sort finnes også.

SUPER BRIGHT: Solcellebelysning med Super Bright LED som lyser ekstra sterkt. Smart hvis du trenger å lyse opp en steinsetting eller trapp som ellers ville ha ligget i mørke.
SUPER BRIGHT: Solcellebelysning med Super Bright LED som lyser ekstra sterkt. Smart hvis du trenger å lyse opp en steinsetting eller trapp som ellers ville ha ligget i mørke. Vis mer

For enda sterkere lys er Super Bright solcellelamper et godt alternativ. Disse er dessuten utstyrt med bevegelsessensor som avgjør hvor sterkt lampa lyser. I energisparingsmodus lyser lampa svakt, men når noe beveger seg i nærheten skrus lysstyrken opp til fullt.

STEMNINGSFYLT: Pynt opp uteområdet med koselige solcellelykter. Bright tennes automatisk når det skumrer.
STEMNINGSFYLT: Pynt opp uteområdet med koselige solcellelykter. Bright tennes automatisk når det skumrer. Vis mer

Alle solcellelyktene er enkle å installere, billige i drift og lyser godt opp i mørket. Og du - hvis en av dem skulle slukke: her finner du reservedeler!

RESERVELØSNINGER: Om solcellepanelet ikke lader opp - eller batteriene må skiftes - finner du reservedeler som det er enkelt å ta i bruk.
RESERVELØSNINGER: Om solcellepanelet ikke lader opp - eller batteriene må skiftes - finner du reservedeler som det er enkelt å ta i bruk. Vis mer

Smart hvis panelet ikke lader seg opp i løpet av dagen. Bare bytt det ut. Eller om batteriene er modne for utskiftning.

Se hele utvalget av solcellebelysning her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer