ANNONSØRINNHOLD

SMART OG MORSOM: En lysende flamingo kan virkelig pynte opp utearealet ditt. Når det blir mørkt, tennes lyset automatisk.
SMART OG MORSOM: En lysende flamingo kan virkelig pynte opp utearealet ditt. Når det blir mørkt, tennes lyset automatisk.Vis mer

Slik får du sola til å vare hele kvelden

Gjør lyse vårkvelder enda lysere med miljøvennlig solcellebelysning – som en flamingo som tenner seg selv.

Det nærmer seg varmere og lysere tider i vårt langstrakte land, og flere gleder seg til lange, lune kvelder på balkongen eller i hagen. Enten du skal ha gjester på besøk eller kose deg alene med ei god bok, er det kjekt å kunne lyse opp ute med noen fine lykter.

Men hvorfor velge nettopp solcellebelysning? Det er det flere grunner til.

Miljøvennlig alternativ

En solcelle er et slags lite panel som omdanner solenergi direkte til elektrisk energi, som er en fornybar form for energi.

Det betyr at solcellebelysning er et miljøvennlig alternativ til andre typer belysning.

I løpet av dagen lades de innebygde solcellebatteriene i lyktene opp, og når skumringen kommer tennes lyktene automatisk. Man trenger altså ikke tenke på verken batterier eller ledninger – sola gjør jobben for deg.

TRENDY: Solcellelampa Ø kan henges opp i trærne eller på terrassen og finnes i både 20 og 40 centimeters størrelse.
TRENDY: Solcellelampa Ø kan henges opp i trærne eller på terrassen og finnes i både 20 og 40 centimeters størrelse. Vis mer

Lykter til ethvert formål

Det finnes mange forskjellige typer solcellelykter. Enten målet er å lyse godt opp i hagen eller dekorere balkongen, finnes det en lykt som passer perfekt for akkurat det.

Felles for alle lyktene er høy kvalitet, enkel installasjon og at de er bærekraftige.

Vakre lykter til pynt

For å pynte på balkongen eller i hagen finnes det mange forskjellige dekorative lykter. En lysslynge tilpasset utendørsbruk er både fin å se på og robust nok til å henge ute i all slags vær, og tennes automatisk ved skumring. Med den kan du sprite opp partyteltet, trærne eller balkongen. Slyngen består av 10 dekorative pærer, og er perfekt for å pynte opp til festen, eller på steder der det ikke finnes strøm. Et alternativ er solcellelampa Ø, som er en hengende, rund lampe med rispapir. Denne finnes i to ulike størrelser, både 20 centimeter og 40 centimeter.

Og vil du virkelig fiffe opp utearealet ditt, hva med en flamingo som tenner seg selv når det blir mørkt?

SKAPER STEMNING: Ved skumring slår Northlight lysslynge med solcelle seg på. Perfekt både hjemme, i hytta og partyteltet.
SKAPER STEMNING: Ved skumring slår Northlight lysslynge med solcelle seg på. Perfekt både hjemme, i hytta og partyteltet. Vis mer

Lys opp utearealet

For den som ønsker praktisk opplysning av hagen finnes det også flere alternativer.

Bright solcellelykt lyser godt opp, og tennes automatisk ved skumring. Lykta stikkes enkelt ned i bakken og er lett å flytte på. For enda sterkere lys er Super Bright solcellelamper et godt alternativ. Disse er dessuten utstyrt med bevegelsessensor som avgjør hvor sterkt lampa lyser. I energisparingsmodus lyser lampa svakt, men når noe beveger seg i nærheten skrus lysstyrken opp til fullt.

Alle solcellelyktene er enkle å installere, billige i drift og lyser godt opp i mørket.

Se hele utvalget av solcellebelysning her!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson