Annonsørinnhold

Testet hårpleieserie:

Slik fikk 10/10 sunnere hår

TESTET: Et knippe KK-lesere, som alle har slitt med tørt og skadet hår, fikk teste hårpleieserien Gliss Total Repair. Resultatene kan du se i denne saken. FOTO: NTB
TESTET: Et knippe KK-lesere, som alle har slitt med tørt og skadet hår, fikk teste hårpleieserien Gliss Total Repair. Resultatene kan du se i denne saken. FOTO: NTB Vis mer

Det er vel på tide å innse nå: Sommeren er over for lengst og vinterhalvåret er i full anmarsj.

Dét påvirker oss på mange måter – blant annet kan det kjennes på håret. Kjøligere temperaturer ute, kombinert med oppvarming inne, gjør nemlig sitt for å «tørke ut» manken.

Dermed er det ekstra viktig å passe på og pleie lokkene godt fremover.

Vi lot ti KK-lesere teste Total Repair fra Gliss. Hårpleieserien er skreddersydd for skadet hår og består av sjampo, balsam og hårkur.

Produktene lover opptil 85 % mindre brekkasje og skal gjøre tørt, slitt hår fløyelsmykt og glansfullt. Funket det, tro?

Sjekk tilbakemeldingene deres under!

HÅRPLEIESERIE: Gliss' Total Repair-serie består av sjampo, balsam og hårkur som er skreddersydd for skadet hår. FOTO: NTB
HÅRPLEIESERIE: Gliss' Total Repair-serie består av sjampo, balsam og hårkur som er skreddersydd for skadet hår. FOTO: NTB Vis mer

Testernes dom

– Jeg har langt hår som bærer preg av mye stress og dårlige hårprodukter opp gjennom årene. En liten jente på to år og husbyggeprosjekt gjør også sitt for at håret ikke får pleien det burde fått, forteller Marianne Austgarden (31).

Hun hadde lett lenge etter produkter som passet akkurat hennes hårtype da muligheten til å teste Total Repair bød seg.

Nå, etter å ha fått prøve serien i noen uker, er dommen klar.

Gliss Total Repair

  • Produktserien fra Gliss kombinerer avansert teknologi med skatter fra naturen – deriblant keratin og blomsternektar – og begge deler er nøye utvalgt for å løse spesifikke hårproblemer og å gi pleie til tørt, slitt og skadet hår.
  • Minst 90 % av ingrediensene i Total Repair har naturlig opphav, og forpakningen er bærekraftig og resirkulerbar.
  • Total Repair kan kjøpes på Coop.

Det funket!

– Total Repair-serien overgikk forventningene mine. Fra å ha et tørt og slitt hår, har jeg nå fått et mer livlig, sunnere og mer glansfullt hår på kort tid, sier en begeistret Marianne og fortsetter:

– I tillegg lukter det godt og kan kjøpes i vanlig dagligvareforretning, noe som er et stort pluss.

FIKK SUNNERE HÅR: Marianne Austgarden skryter av Gliss' Total Repair-serie. FOTO: Privat
FIKK SUNNERE HÅR: Marianne Austgarden skryter av Gliss' Total Repair-serie. FOTO: Privat Vis mer

Balsamen virket litt mindre drøy enn de øvrige og får derfor fire av fem mulige stjerner av Marianne, mens sjampo og hårkur får full pott.

Sistnevnte trekker hun frem som favoritt blant favorittene.

– Hårkuren var alfa omega for tørt og slitt hår. Jeg har pleid å bruke veldig lang tid på å «gre opp igjen» håret etter en vask da langt, tørt og slitt hår gjerne havner i en stor floke. Kuren gjorde håret mykere og enklere å jobbe med.

Anneli Ona (31) har også testet Total Repair.

Slik fikk 10/10 sunnere hår

Anneli har slitt med tørt, skadet hår og ønsket seg sårt produkter som kunne få bukt med problemet.

I likhet med alle de andre testerne, oppgir også hun at hun har fått sunnere hår i løpet av testperioden.

– Håret ble totalt sett litt friskere. Følte kuren spesielt hjalp veldig! Håret fikk god shine, og det ble ikke tungt og livløst slik det ofte har blitt med andre produkter, sier 31-åringen.

❝ En av de desidert bedre seriene når det kommer til rimeligere produkter.
FORNØYD: Anneli Ona har fått teste Gliss Total Repair for KK og oppgir at hun kommer til å kjøpe alle tre produkter igjen. Serien er tilgjengelig hos Coop. FOTO: Privat
FORNØYD: Anneli Ona har fått teste Gliss Total Repair for KK og oppgir at hun kommer til å kjøpe alle tre produkter igjen. Serien er tilgjengelig hos Coop. FOTO: Privat Vis mer

Videre skryter hun av hårkuren og sjampoen, og betegner begge som drøye i bruk. Balsamen må nøye seg med tre av fem stjerner.

– Balsamen måtte jeg bruke nokså mye av, og jeg følte ikke at den «gled» så lett gjennom håret. Følte heller ikke at den forseglet håret helt, slik som balsam skal gjøre, forklarer Anneli.

Dette er de uenige om

«Mindre brusete», «betraktelig mer glans», «mykt», «lettere å style»... Lovordene er mange fra testerne og samtlige ti er jevnt over enig i det meste.

Likevel er det et par faktorer det er delte meninger om.

Slik fikk 10/10 sunnere hår

De fleste liker duften på produktene veldig godt, én skulle ønske de luktet mer, mens en annen synes lukten er hakket for sterk.

– Spesielt sjampoen. Om du er ømfintlig for lukt eller har veldig sensitiv hodebunn, er det kanskje ikke sjampoen for deg. Men om du er ute etter mykt og velduftende hår, anbefaler jeg å bruke denne, sier Malin B. Høyland (39).

Videre synes to av ti at håret ble noe fortere fett enn ellers.

POPULÆR SERIE: Ni av ti ønsker å kjøpe ett eller flere av Total Repair-produktene igjen etter endt testperiode.
POPULÆR SERIE: Ni av ti ønsker å kjøpe ett eller flere av Total Repair-produktene igjen etter endt testperiode. Vis mer

Ni av ti ønsker å kjøpe ett eller flere av Total Repair-produktene igjen etter endt testperiode. Samme andel oppgir at de ville anbefalt serien videre.

– Jeg ble positivt overrasket og har anbefalt produktene til flere av vennene mine allerede, sier Lisa Edvardsen (37).

Samlet sett scorer Total Repair-serien hele 8.4 av 10 hos testerne.

Slik fikk 10/10 sunnere hår

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer