ANNONSØRINNHOLD

BLONDER: Med disse feminine plaggene er du klar for både den store festen og en mer pyntet hverdagsstil. Foto: KappAhl
BLONDER: Med disse feminine plaggene er du klar for både den store festen og en mer pyntet hverdagsstil. Foto: KappAhlVis mer

Slik går du rett fra jobb til julebord - uten å skifte

Dette er festplaggene du elsker.

Den mørke årstiden kan ofte føles lang, og de aller fleste av oss ser fram til julebordsesong og opptrapping til årets store høytid.

Hverdag eller fest, det er tid for å skinne og bli sett.

Her har du finstasen som både kan glammes opp og tones ned. Det aller viktigste er at du føler deg vel, at plagget fremhever dine beste sider og at antrekket understreker din stil.

Det finnes alltid en gyllen anledning til å pynte seg.

KJOLER: Den «lille sorte» slår aldri feil - denne sesongen kommer de i gode kvaliteter, flatterende snitt og forskjellige materialer. Foto: KappAhl
KJOLER: Den «lille sorte» slår aldri feil - denne sesongen kommer de i gode kvaliteter, flatterende snitt og forskjellige materialer. Foto: KappAhl Vis mer

Blonder og fløyel

Denne sesongen kan du boltre deg i blonder, fløyel og metalliske materialer. Det gjelder å finne favorittplagg som kan brukes til flere anledninger. Skal du rett fra jobb til fest og ikke rekker å dra hjem for å skifte antrekk kan du fint starte dagen med litt røffere tilbehør til festplaggene.

Grov strikk

Hva med en genser i grov strikk over blondekjolen eller en klassisk dressjakke til den skinnende blå blondeblusen?

Alt er lov, bare gjør det med stil og et strålende smil (det er faktisk det peneste supplementet til ethvert antrekk).

ROMANTISKE BLONDER OG TILBAKELENT GENSER: Det er ingen fasit på det perfekte festantrekket: Kle deg i en feminin kjole med blonder eller gå for en mer avslappet og kul stil med genser og tettsittende skinnbukser. Foto: KappAhl
ROMANTISKE BLONDER OG TILBAKELENT GENSER: Det er ingen fasit på det perfekte festantrekket: Kle deg i en feminin kjole med blonder eller gå for en mer avslappet og kul stil med genser og tettsittende skinnbukser. Foto: KappAhl Vis mer

En figurnær bukse i skinnimitasjon er et anvendelig basisplagg som passer fint til alle anledninger. Med en lett feminin bluse viser du en nedtonet, men elegant stil.

Glidelås i utringingen

En enkel detalj som glidelås i utringningen kan være akkurat det lille ekstra som gjør antrekket spennende. Suppler med glitrende tilbehør som ørepynt, armbånd og iøynefallende vesker så får du opp partyfaktoren flere hakk.

Velger du isteden en av høstens hettejakker (nye varianter er i skuddet denne sesongen) eller en loosefit overdel er du tilbake i en mer laidback stil.

Valget av skotøy gjør en stor forskjell for antrekket. Med et par kule sneakers til blondekjolen har du et feminint og sporty hverdagsantrekk.

Bytter du disse med et par lekre høye pumps eller sorte ankelstøvler (gjerne i velour) forvandles du fort til kveldens dronning.

UNDERTØY: Hos Kappahl finner du undertøy for enhver smak, til enhver anledning! Foto: KappAhl
UNDERTØY: Hos Kappahl finner du undertøy for enhver smak, til enhver anledning! Foto: KappAhl Vis mer

Lekkert undertøy

Nå er det sånn at de fleste av oss elsker lekkert undertøy. Det er ingenting som slår følelsen av å være pent antrukket fra innerst til ytterst.

UNDERTØY: Lekkert undertøy som omfavner kroppen på en delikat måte. Bh-en med dyp utringning er perfekt nå som festsesongen nærmere seg med stormskritt. Foto: KappAhl
UNDERTØY: Lekkert undertøy som omfavner kroppen på en delikat måte. Bh-en med dyp utringning er perfekt nå som festsesongen nærmere seg med stormskritt. Foto: KappAhl Vis mer

Har kjolen din en dyp utringning finn en bh som har det samme snittet og har du stroppeløs overdel velg gjerne en bh med avtagbare stropper. Det finnes en god bh og truse til ethvert antrekk.

Din kropp

Ta utgangspunkt i din kropp, hva du liker og hva du ønsker å oppnå når du velger det lille under.

Husk at en bra bh skal føles som om du ikke har noen på deg. Stroppene skal være behagelige og du skal få en finger inn mellom stroppen og skulderen. Cupen skal dekke hele bysten uten at den tipper utover og ligge tett mot kroppen.

Underkjole

Tenk på at hele bhen skal holde bysten oppe, ikke skulderstroppene.

Har du et litt for nærgående kjole vil ofte et underskjørt eller en underkjole gjøre susen.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.