ANNONSØRINNHOLD

OVERRASKENDE «BIL-DATE»: Da kjæresteparet Matt og Marie fikk låne den nye Citroën C3 endte det opp i en uvanlig date. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer Vis mer

Citroën C3:

Slik gikk det da Matt overrasket Marie med en «bil-date»

Kjæresteparet fikk låne den nye Citroën C3 og dette skjedde.

Kjæresteparet Matt og Marie fikk låne en Citroën C3 for å se hvordan de ville fungere med en praktisk bil i deres ellers hektiske byliv; shopping, «roadtrips» og ikke minst et hektisk arbeidsliv.

Med den friheten som bilen gir, valgte paret å gjøre noe helt annerledes nå som de først hadde bil.

Matt valgte nemlig å overraske Marie med en litt uvanlig date: hun skulle finne han ved hjelp av ledetråder og Citroën C3.

«Den har alt man trenger i en bil, pluss en rekke fordeler for oss bymennesker.» Marie

Dette bil-designet er spesielt beskyttet mot slitasje riper og bulker

Da Marie våknet opp var Matt borte og erstattet med en Citroën-nøkkel som hang fra nattbordslampen, og en beskjed på baderomsspeilet som sa «Grefsenkollen».

Med en Citroën C3 måtte Marie finne Matt, som hadde duket opp til en romantisk lunsj, helt alene, på tuppen av Grefsenkollen - og slik opplevde hun å kjøre Citroën for første gang:

- Bilen er veldig lett! Noen biler føles litt «tunge» å manøvrere, men Citroën C3 var veldig enkel å kjøre.

DET LILLE EKSTRA: Ifølge Marie hadde bilen alt hun trengte, pluss det lille ekstra. Foto: Thomas Rasmus Skaug
DET LILLE EKSTRA: Ifølge Marie hadde bilen alt hun trengte, pluss det lille ekstra. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

En ideell bybil

I tillegg til at bilen var enkel å kjøre, forteller Marie også at den generelt føles både lettere og mindre blant andre biler.

Med sine knappe 4 meter er Citroën C3 spesielt fleksibel og enkel å håndtere, noe man merker veldig godt i byen, hvor det er trangt om plassen.

- I og med at den er så kort, er den enkel og oversiktlig å parkere, og det er mye lettere å finne parkeringsplass, forteller Marie.

Ifølge henne er Citroën C3 en ideell bybil.

- Den har alt man trenger i en bil, pluss en rekke fordeler for oss bymennesker. Vi vet jo alle hvordan det kan være å finne parkering i byen, sier Marie og legger til:

- Ikke minst hvor nervøs man er for at noen skal skrape borti den. Airbump-panelene på sidene er derfor helt geniale!

Slik kan du designe din egen bil

- Hva er det beste med bilen synes du?

- Det beste er vel hvor lett den var å kjøre. Jeg hadde aldri kjørt automat før, så det var veldig uvant i starten, men jeg kom meg fort inn i det, og da var den helt fantastisk, forklarer Marie.

EKSTRA ØYNE: Med blindsone-overvåkningen følte Marie seg ekstra trygg på veien. Foto: Thomas Rasmus Skaug
EKSTRA ØYNE: Med blindsone-overvåkningen følte Marie seg ekstra trygg på veien. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

- Den har det man trenger, pluss det lille ekstra

Hun forteller også at hun likte veldig godt at Citroën C3 ga henne noe mer under kjøringen enn det andre biler tidligere har gjort.

- For meg som liker detaljer liker jeg at den har det man trenger, pluss det lille ekstra, sier Marie og utdyper:

- Jeg synes blant annet at sensorene i speilene, som viste om det var noen i blindsonen, var en veldig god og betryggende funksjon.

Og det er ikke de eneste nytenkende funksjonene Citroën C3 er utstyrt med. I tillegg til blindsone-overvåkningen er Citroën C3 den første i verden til å tilby et tilkoblet HD-kamera. Kameraet gjør det mulig for deg å filme eller ta bilde fra turen din, og du kan til og med poste det direkte på sosiale medier via en app. Perfekt for langturer og kule roadtrips!

Disse 6 funksjonene vil du elske å ha i bilen din

Og ikke nok med det; Citroën C3 har også et stort digitalt dashbord som du lett kan koble opp telefonen på og som gjør det både ekstra gøy og sikkert å kjøre bil.

- Touch-skjermen var veldig morsom å bruke. Man kan både koble opp musikk, snakke og sende meldinger. I tillegg var den stor og oversiktlig, så man slipper å ta synet for mye vekk fra veien.

Har du lyst å prøvekjøre nye Citroën C3? Her kan du bestille prøvekjøring

OVERRASKELSE: Matt overrasket Marie med en litt annerledes date takket være et ekstra familiemedlem, Citroën C3. Foto: Thomas Rasmus Skaug
OVERRASKELSE: Matt overrasket Marie med en litt annerledes date takket være et ekstra familiemedlem, Citroën C3. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.