Annonsørinnhold

Slik gikk det da Tove (40) testet den store anti-age trenden

– Dette tør jeg ikke slutte med!

Slik gikk det da Tove (40) testet den store anti-age trenden
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Det er ikke slik at jeg forventer å se ut som en 20-åring når jeg er 40, men jeg ønsker som de fleste andre å gi kroppen og huden min det beste utgangspunktet, sier Tove Smenes og legger til:

– Jeg ville prøve noe som er helt naturlig og som kan gjøre noe med alderstegnene.

Derfor meldte hun seg på da Oslo Skin Lab i januar søkte tre testpersoner til å prøve kollagenpulveret The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab®.

The Solution, som har vært en av skjønnhetsbransjens store snakkiser, er et kollagenpulver uten smak eller tilsetningsstoffer som kan mikses i valgfri mat eller drikke. Daglig inntak har gjennom studier vist seg å kunne øke hudens elastisitet, samt forebygge og redusere linjer, rynker og cellulitter. Psst! Nysgjerrig på kollagenpulveret? Les mer om studiene her da vel!

Men hvordan gikk det så med testerne? I mars gjennomførte Smenes og to andre testpersoner sin første hudskanning på Oslo Hudpleieklinikk, for deretter å starte med The Solution. 8 uker seinere foretok de en ny hudanalyse.

– Testpersonene skulle alle leve som vanlig og ikke gjøre forandringer i sine daglige hudpleierutiner. Det eneste vilkåret var at alle skulle innta en daglig dose med The Solution til neste hudskanning.

HUDSCAN: I mars gjennomførte Smenes og to andre testpersoner sin første hudscanning på Oslo Hudpleieklinikk.
HUDSCAN: I mars gjennomførte Smenes og to andre testpersoner sin første hudscanning på Oslo Hudpleieklinikk. Vis mer

– Jeg er utrolig imponert

Etter åtte ukers bruk av The Solution viste hudskanningen at alle tre hadde fått en reduksjon i rynkedybden. Smenes merket tidlig forskjell på huden, og opplevde at hud i både ansikt og kropp hadde fått en tydelig forbedring:

Spesielt ser jeg en stor forskjell på de grove og dype linjene rundt munnen. De er så å si borte. Sinnarynkene er også mindre tydelige og huden i ansiktet kjennes fastere og mer spenstig, sier hun.

Videre forteller Smenes at hudskanningen viste at rynkene rundt øynene var redusert.

– Jeg er utrolig imponert over resultatet hittil og tørr aldri å slutte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, sier hun.

Spesialtilbud til alle Dagbladets lesere: Bestill The Solution her og få 50 prosent rabatt på din første pakke!

EFFEKT: Før- og etterbilde viser en betraktelig reduksjon i rynkedybden etter 8 ukers bruk. Særlig kan man se at rynkene ved munnpartiet er mindre markerte.
EFFEKT: Før- og etterbilde viser en betraktelig reduksjon i rynkedybden etter 8 ukers bruk. Særlig kan man se at rynkene ved munnpartiet er mindre markerte. Vis mer

Anbefales av hudterapeuter

Men hva sier så hudpleieklinikken Smenes skannet seg ved? Henriette Howard er hudterapeut ved Oslo Hudpleieklinikk. Hun forteller om gode erfaringer hos kunder som bruker The Solution.

– Når de første aldringstegnene i huden oppstår, skyldes dette at kollagenproduksjonen i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen. Huden beholder et yngre uttrykk med mindre rynker og linjer, sier hun.

100 PROSENT RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra.
100 PROSENT RENT KOLLAGENPULVER: The Solution er et smakløst kollagenpulver uten tilsetningsstoffer som pleier huden innenfra. Vis mer

Selv anbefaler hun The Solution som en del av hudpleierutinene til de som ønsker å forebygge aldringstegn og redusere linjer og rynker og forteller at man kan forvente resultat etter 8 uker. Resultatene vil gradvis gå tilbake dersom man slutter å ta kosttilskuddet.

– Vi ser veldig gode resultater på våre kunder som bruker The Solution, med reduksjon i fine linjer og rynker etter 8 ukers bruk, noe vi ser på før- og etterbilder tatt med skinscanner. Hvor stor effekt man ser er individuelt og avhengig av hudens utgangspunkt

– Hvem vil du anbefale The Solution til?

– Jeg anbefaler det til alle som ønsker å utsette og redusere aldring av huden, sier hun og legger til:

Generelt vil jeg si at The Solution er et flott supplement til daglig hudpleie for dem som vil at huden skal beholde et ungt uttrykk med mindre linjer og rynker.

SMAKFRITT: The Solution kan brukes i smoothie, kaffe eller hva med bare et glass vann?
SMAKFRITT: The Solution kan brukes i smoothie, kaffe eller hva med bare et glass vann? Vis mer

Spesialtilbud til alle Dagbladets lesere: Bestill The Solution her og få 50 prosent rabatt på din første pakke!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer