Annonsørinnhold

Slik gjør du de beste kuppene på Black Friday

Unngå å gå glipp av drømmekjøpene. Her er fem gode tips til den store shoppingdagen.

BLACK FRIDAY: Fredag 24. november skjer det igjen. Butikkene åpner dørene og frister med årets desidert beste priser. Ikke gå glipp av drømmekjøpene! Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
BLACK FRIDAY: Fredag 24. november skjer det igjen. Butikkene åpner dørene og frister med årets desidert beste priser. Ikke gå glipp av drømmekjøpene! Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Black Friday startet i USA, og i de siste årene har Norge også kastet seg på bølgen. En egen shoppingdag med knalltilbud før jul kan spare deg for tusenvis av kroner.

Og fredag 24. november skjer det! Butikkene åpner dørene og frister med årets desidert beste priser. Men hva om lønna ikke har kommet inn på konto?

Ta det helt med ro - Ferratum har kampanje i disse dager. Om du ikke trenger så mye ekstra å rutte med, er Ekspresskreditt et smart og sikkert forbrukslån midt i blinken for deg.

Her kan du låne inntil 6000 kroner, eller så lite som 1000. Perfekt om du du ser en TV på tilbud du ikke kan la gå fra deg! Du får svar innen 15 minutter, og pengene er på konto samme dag.

Ferratum tilbyr også fleksible lånerammer opp til 20.000, og alle som åpner konto nå får rentefri kreditt i 30 dager. Enklere og tryggere blir det ikke.

1. Forbered deg i god tid
Mange butikker legger gjerne ut hint i forkant av Black Friday på hva du kan vente deg av rabatter og tilbud.Undersøk derfor de ulike nettbutikkene som selger varen du er på jakt etter. Det kan også være smart å sjekke hva slags tilbud de hadde i fjor. Sjansen er nemlig stor for at de gjør noe lignende i år.

Finn også ut hvor mye du skal bruke, og tenk gjennom hvordan du ønsker å betale. Ikke alle ønsker å blakke seg før jul, så å ta opp et lite forbrukslån kan være et godt alternativ.

HANDLELISTE: Få oversikt over hva du trenger før du kaster deg ut i Black Friday-shoppingen. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
HANDLELISTE: Få oversikt over hva du trenger før du kaster deg ut i Black Friday-shoppingen. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer

2. Lag handleliste
Har du planer om å handle flere av julegavene under årets Black Friday, er det kjekt å lage en handleliste. Få oversikt over hvem som ønsker seg hva, og hvem du trenger å kjøpe til. Enten om du mangler kjole til julebebordet, gaver til barna eller ny TV i stua, kan det være mye penger å spare.

Les mer: Søk lån her

Det er fort gjort å ende med ting du egentlig ikke har bruk for, så spør deg selv om du har behov for produktet, og om det er noe du hadde vurdert om det ikke var på tilbud. I tillegg er det enkelt å se hva du har igjen av innkjøp. Sett deg derfor ned og tenk gjennom hva du faktisk trenger. Dette kan spare deg for mye penger!

3. Sammenlign priser
Et annet godt tips er å sammenligne priser på nett før du bestemmer deg for hvor du skal handle.

BRUK TID: Ikke gå i blemma og gå glipp av de gode tilbudene. Husk derfor å sammenligne priser i de ulike butikkene. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
BRUK TID: Ikke gå i blemma og gå glipp av de gode tilbudene. Husk derfor å sammenligne priser i de ulike butikkene. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer

Det er fort gjort å gjøre bomkjøp om du forhaster deg og velger butikken uten de beste tilbudene. Sett derfor av tid og gå nøye gjennom de ulike nettbutikkene. Hvert år er det eksempler på folk som har latt seg rive med, og som har handlet på tilbud som tilsynelatende var gode. Ikke gjør den samme feilen!

En god idé er å søke opp produktet på prisjakt.no eller prisguiden.no. På disse sidene sammenlignes priser på varer og tjenester, og du vil få det billigste utgangspunktet på det du skal kjøpe.

4. Unngå kø - kjøp på nett
Om man hater kø og kaos, kan Black Friday virkelig være et mareritt for mange. Butikker som reklamerer med de beste tilbudene, er nemlig de som oftest har lengst kø utenfor døra. Og hvem setter vel egentlig pris på overfylte butikker og kjøpesentre?

Om du heller vil handle i ro og mak i joggebuksa, unngå store folkemengder eller slippe krangling om de beste kuppene, kan shopping på nett være løsningen for deg. Da trenger du heller ikke å stå opp grytidlig eller stresse hjem fra jobb med for å rekke butikken.

KØ-KAOS: Om du ikke orker tanken på å stå i kø for det du skal kjøpe, er det langt enklere å shoppe på nett hjemmefra. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
KØ-KAOS: Om du ikke orker tanken på å stå i kø for det du skal kjøpe, er det langt enklere å shoppe på nett hjemmefra. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer

5. Ikke la deg lure
Store bokstaver betyr ikke automatisk tilbud. For å kunne bruke betegnelsen «tilbud», er det visse regler som må følges. Dette kan være at varen må ha blitt solgt til en høyere pris over lengre tid. Om det faktisk er et ordentlig tilbud, og ikke juks fra butikkens side, vil førpris som oftest vises.

Men om butikken unngår å bruke ordet «tilbud», og i stedet skriver «Sjekk prisen!» eller «Wow!», bør det lyse en rød lampe. Da kan du fort gå på en smell og ende med et bomkjøp. Vær obs, og ikke la deg lure!

Det er mye penger å spare på Black Friday om man finner de beste tilbudene. Samtidig er det fort gjort å falle for fristelsen å bruke mer enn man faktisk kan avse der og da.

Gå ikke glipp av drømmekjøpene
Det kan være flere grunner til at lommeboka ikke skriker etter shopping denne dagen. Da er det kjekt med Ferratums kampanjedager. Et smart og trygt forbrukslån, som er rentefritt i 30 dager, gir deg muligheten til å sikre deg de gode kuppene.

Hvorfor velge Ferratum?

• Rentefritt i 30 dager
• Få svar innen 15 minutter
• Valgfrie beløp
• Personlig service
• Fleksibel tilbakebetaling
• Ingen skjulte avgifter eller gebyrer
• Ukomplisert og rask søkeprosess

Har du planer om å storhandle, eller liker du tanken på å være fleksibel om drømmetilbudet plutselig dukker opp? Da er Credit Limit et supert alternativ for deg. Her har du stor fleksibilitet i lånesummen på inntil 20.000 kroner, og pengene disponerer du fritt ved behov. Smart, trygt og enkelt!

På denne måten går du ikke glipp av årets største shoppingdag!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer