ANNONSØRINNHOLD

Juletre med en twist

... og det er ikke bare stjerna som setter prikken over i'en!

Slik har du aldri pyntet juletreet før

Med denne juletrepynten kommer juletreet til å være kveldens høydepunkt!


--Det er lett å sette juletrepyntingen i autopilot: Vi har de samme julekulene, den samme pynten, samme bein og stjerne. Ja, til og med rekkefølgen vi pynter treet i har en tendens til å være skremmende lik år etter år.

Men hvorfor ikke gjøre noe litt annerledes i år? Og ja, vi har en spesiell endring i tankene, som verken vil trampe på tradisjoner, ta noe ekstra tid eller ødelegge juletreets utseende. For ikke å glemme at den ikke koster all verdens, MEN kan bety så mye og gjør uansett juletreet til et av kveldens høydepunkter!

Heng opp litt flaks i treet - bokstavelig talt!

LES OGSÅ: Slik pakker du inn julegavene litt utenom det vanlige

Ikke bare blir juletreet enda mer sosialt, det blir enda flottere og kan gjøre noen ekstra glad i julen.

Enten du liker rød, grønn eller blå julepynt - eller kanskje en god miks? - vil Norsk Tipping sine juleflaxlodd gli rett inn i dekorasjonen og gi juletreet det lille ekstra. Flaxloddene kommer også med et 'til og fra'-felt så du kan skrive inn navnet til gjestene slik at alle må bortom treet i løpet av kvelden for å finne sitt Flax-lodd.

Tør du å la vær å gå bort? Ikke vi heller!

LES OGSÅ: Denne borddekorasjonen kommer gjestene dine til å elske

Slik gjør du juletreet mer spennende:
  • 🎄 1. Fungerer som en liten ekstragave til alle gjestene (som kan vise seg å være ganske så stor!)
  • 🎄 2. Skaper spenning helt til slutten av kvelden
  • 🎄 3. Det kan bidra til lek og moro! Det er nemlig en rekke juleleker knyttet til Flax på treet. Dediker et Flaxlodd til hver av gjestene. Når alle har funnet sitt lodd har man mulighet til å bytte med hvem man vil EN gang - eller man kan la være å bytte. MEN du kan ikke nekte noen andre å bytte med deg. En annen variant er eventuelt. ‘stolleken’. Alle går rundt treet og når musikken stopper er det om å gjøre å nappe av et lodd! PS. Her kan du ikke være redd for julepynten!
  • 🎄 4. De gir juletreet ditt det lille ekstra!

Vinnersannsynlighet toppremie 1:100 000 |18 +

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.