Annonsørinnhold

Slik kan du rocke opp stua med farger

– Endelig er det lov med farger igjen, sier interiørstylist Tone Kroken. Se hvordan hun har brukt rosa og lyseblått til å lage en rocka stue!

Interiørstylist Tone Kroken viser hvordan du kan lage et rocka interiør med lyseblått og rosa. Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Når høsten kommer er det tid for innekos, og da får man gjerne lyst til å friske opp litt hjemme så det føles nytt og fresht.

Og til glede for mange: I høst er det farger som gjelder.

– Jeg elsker farger. Virkelig. Og endelig er det lov med farger i interiøret igjen, sier interiørstylist Tone Kroken som har stylet denne stua i luksusbohem-stil for Home & Cottage.

– Jeg har brukt en lyseblå sofa som er bare helt herlig. Den er streng og stram, samtidig som den er myk og deilig å sitte i – den vil jeg bare krype oppi og kose meg, sier hun. Se bilde av den lenger ned i saken!

For å skape en personlig touch har hun utstyrt sofaen med deilige puter i nyanser som spiller på lag med hverandre.

– Så lenge du holder stoffene i harmoniske fargetoner kan du blande og mikse i det uendelige, og det gjør hjemmet ditt unikt, sier Tone Kroken.

Tre tips fra Tone

  • Sats på kelimputer. Det er spennende og slitesterkt, og vil aldri bli umoderne. Men ikke ha for mange like puter i en sofa – det blir så mye kulere med variasjon!
  • Du får et spennende uttrykk hvis du kombinerer mønstre slik som jeg har gjort det her, med ett mønster på gulvteppet, ett på putene og ett på pleddet.
  • Ta naturen inn i stua! Jeg synes man bør ha et stort tre i stua si, nesten som et kunstobjekt. Grønne planter og fargerike blomster er også kjempehot akkurat nå.
Slik kan du rocke opp stua med farger

Skap stilen hjemme med disse produktene! Orlando hjørnesofa kr 14995, New York bokhylle kr 6995, Liva trillebord kr 1995, Marrakech brettbord kr 799, Bazar butlerbord kr 899, Pall i kuskinn kr 1995, Adoni blockprint teppe 170x240 cm kr 1495, Kelim putetrekk beige/rosa kr 449, Donna putetrekk stålblå kr 149, Cheryl pute 40x100 cm kr 499, Donna putetrekk rosa kr 149, Ken pledd kr 499 og Nika krukke kr 699 – alt fra Home&Cottage.

HETT TIPS: Istedenfor et stort sofabord til en stor sofa, blir det et mye kulere uttrykk om du kombinerer flere små bord – og gjerne en puff. FOTO: Jorunn Tharaldsen
HETT TIPS: Istedenfor et stort sofabord til en stor sofa, blir det et mye kulere uttrykk om du kombinerer flere små bord – og gjerne en puff. FOTO: Jorunn Tharaldsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer