Annonsørinnhold

Slik kan du spare flere tusen i rentekostnader!

Har du kredittkortgjeld eller dyre smålån? Refinansiering kan spare deg for flere tusen i måneden.

SMARTE GREP: Ved å refinansiere kredittkortgjeld og andre dyre smålån kan du redusere renteutgiftene betraktelig.
SMARTE GREP: Ved å refinansiere kredittkortgjeld og andre dyre smålån kan du redusere renteutgiftene betraktelig. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Totalt sitter nordmenn på 59 713 196 964 kroner i rentebærende kredittkortgjeld. Dette er dyr gjeld med høy rente. Ved å refinansiere uten sikkerhet kan du redusere renten betraktelig, og spare flere tusen kroner i måneden. Samlet sett kan nordmenn spare rundt 4.25 milliarder kroner.

check icon

Det er helt uforpliktende

check icon

Det koster deg ingenting

check icon

Du får det beste tilbudet

Refinansier her og spar opptil flere tusen i mnd!

Søknaden vurderes av 21 banker, slik at du får det beste tilbudet.

Eff. rente 15,90%, kr 100.000, o/5 år. Kostnad kr 40.256, totalt kr 140.256Hvor mye kan man spare?

Hvor mye du kan spare avhenger av hvilke betingelser du har på lånet eller lånene du har i dag. Det er ikke uvanlig med kredittkortgjeld, og du kan spare mye på å refinansiere gjelden i et lån uten sikkerhet.

Har du 150 000 i kredittkortgjeld kan du spare over 30 000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96 %. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9 % til 19,90 %, og det er gratis og uforpliktende å søke.

Axo Finans sender søknaden til 21 banker. Flere tilbud kan gi deg lavere rente.
Axo Finans sender søknaden til 21 banker. Flere tilbud kan gi deg lavere rente. Vis mer

Axo Finans sender søknaden din til opptil 21 banker, og sender det beste tilbudet tilbake til deg. På den måten konkurrerer bankene om å få deg som kunde. Hvis du får tilbud om et bedre lån enn du har i dag, vil banken som vant anbudet betale inn de gamle lånene for deg.

Se hvordan tjenesten fungerer her:

Flere fordeler med å refinansiere

Renten på lånene du har, din økonomi og hvordan bankene vurderer deg som låntaker endrer seg jevnlig. Derfor lønner det seg å sjekke om du kan få bedre rente på lånene du har ofte.

I tillegg til lavere rente er det flere fordeler med å refinansiere.

Senk månedlige utgifter

Med en lavere rente vil kostnadene forbundet med lånet bli lavere. I tillegg kan man søke om lengre nedbetalingstid. Dette er viktig for å senke de månedlige kostnadene.

Samle smålån

Siden bankene ofte gir lavere rente til høyere lånebeløp kan du spare mye på å samle smålån, for eksempel produkter kjøpt på avbetaling, til ett større lån. I tillegg blir du kvitt doble gebyrer som følger med hvert enkelt lån.

Bedre kontroll over økonomien

Når du samler lån og kredittkortgjeld får du bedre oversikt over økonomien. Med bare én faktura i måneden er det enklere å ha oversikt.

Velg Axo Finans når du skal søke lån

Axo Finans er godkjent av Finanstilsynet, noe som vil si at de følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette innebærer at de stiller en rekke krav til deg som søker, som krav til alder, betalingsevne og betalingshistorikk.

Når du søker lån gjennom Axo Finans sender vi søknaden videre til flere banker samtidig. Du får det beste lånet blant disse. Å søke lån gjennom en finansagent sparer deg altså for både tid og penger.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstida er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90 % til 19,90 %. Eff. rente 15,9 %, 100 000 o/5 år, kostnad: 40 256, totalt: 140 256.

Andre nyttige saker:

Refinansier forbrukslån

Refinansier kredittkort

Sammenlign renter

Samle smålån

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer