Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

<b>BILLIGERE LIV:</b> Med enkle triks kan du spare mye penger når du handler på nettet. Foto: NTB Scanpix
BILLIGERE LIV: Med enkle triks kan du spare mye penger når du handler på nettet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slik kan du spare tusenlapper på netthandel

Og det tar ikke en gang lang tid.

Stort utvalg, varer rett i postkassen og gunstige returregler er bare noen av fordelene med å handle på nett. Bruker du rabattkoder når du handler, er det masse penger å spare hver eneste gang du klikker hjem varer.

Velkomst- og medlemsrabatter

Mange butikker tilbyr gode velkomst- eller medlemsrabattertil nye kunder.Her er det snakk om at du kan spare helt opptil 50% på handlekurven og få fri frakt i de mest generøse nettbutikkene.

Ønsker du ikke å motta flere tilbud etter at du har mottatt rabattkoden er det enkelt å melde seg ut igjen. Vi vil likevel anbefale å fortsette med nyhetsbrevene, slik at du ikke går glipp av gode tilbud og eksklusive rabattkoder i fremtiden. Om du synes det blir rotete i mailboksen med massevis av nyhetsbrev, hvorfor ikke opprette en ny mailadresse som du kun bruker til dette?

Disse rabattene funker garantert!

Er du glad i å shoppe på nettet kan du alltids se etter gode tilbud og rabattkoder i rabattkuponger på Dagbladet og KK sine tilbudssider. Du kan spare mye ved å handle på nettet.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media