Annonsørinnhold

Axo Finans

Slik kan nordmenn spare 4,25 milliarder i rentekostnader

Refinansiering kan redusere renten betraktelig.

Ved å refinansiere kredittkortgjelden kan du redusere renteutgiftene betraktelig. Axo Finans gir deg det beste lånet blant 20 banker.
Ved å refinansiere kredittkortgjelden kan du redusere renteutgiftene betraktelig. Axo Finans gir deg det beste lånet blant 20 banker. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

otalt sitter nordmenn på 59 713 196 964 kroner i rentebærende kredittkortgjeld. Dette er dyr gjeld med høy rente. Ved å refinansiere kredittkortgjeld med et refinansieringslån uten sikkerhet kan du redusere renten betraktelig, og spare opptil flere tusen kroner i måneden. Samlet sett kan nordmenn spare rundt 4.25 milliarder kroner.

Axo Finans sammenlikner refinansieringslån på vegne av kunden. Ved å sende din lånesøknad til 20 banker samtidig får du det beste lånet.

Tjenesten er:

  • Gratis
  • Uforpliktende

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstida er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90 % til 19,90 %. Eff. rente 15,9 %, 100 000 o/5 år, kostnad: 40 256, totalt: 140 256.

Hvor mye kan man spare?

Hvor mye du kan spare avhenger av hvilke betingelser du har på lånet eller lånene du har i dag. Det er ikke uvanlig med kredittkortgjeld, og du kan spare mye på refinansiere gjelden i et lån uten sikkerhet.

Har du 150 000 i kredittkortgjeld kan du spare over 30 000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96 %. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9 % til 19,90 %, og det er gratis og uforpliktende å søke.

Axo Finans sender søknaden din til opptil 20 banker, og sender det beste tilbudet tilbake til deg. På den måten konkurrerer bankene om å få deg som kunde. Hvis du får tilbud om et bedre lån enn du har i dag, vil banken som vant anbudet betale inn de gamle lånene for deg.

Flere fordeler med å refinansiere

Renten på lånene du har, din økonomi og hvordan bankene vurderer deg som låntaker endrer seg jevnlig. Derfor lønner det seg å sjekke om du kan få bedre rente på lånene du har ofte.

I tillegg til lavere rente er det flere fordeler med å refinansiere.

Senk månedlige utgifter

Med en lavere rente vil kostnadene forbundet med lånet bli lavere. I tillegg kan man søke om lengre nedbetalingstid. Dette er viktig for å senke de månedlige kostnadene.

Samle smålån

Siden bankene ofte gir lavere rente til høyere lånebeløp kan du spare mye på å samle smålån, for eksempel produkter kjøpt på avbetaling, til ett større lån. I tillegg blir du kvitt doble gebyrer som følger med hvert enkelt lån.

Bedre kontroll over økonomien

Når du samler lån og kredittgjeld får du bedre oversikt over økonomien. Med bare én faktura i måneden er det enklere å ha oversikt.

Velg Axo Finans når du skal søke lån

Axo Finans er godkjent av Finanstilsynet, noe som vil si at de følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette innebærer at de stiller en rekke krav til deg som søker, som krav til alder, betalingsevne og betalingshistorikk.

Når du søker lån gjennom Axo Finans sender vi søknaden videre til flere banker samtidig. Du får det beste lånet blant disse. Å søke lån gjennom en finansagent sparer deg altså for både tid og penger.

Søk lån via Axo Finans i dag, og motta det beste lånetilbudet blant 20 banker.

Slik kan nordmenn spare 4,25 milliarder i rentekostnader

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstida er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90 % til 19,90 %. Eff. rente 15,9 %, 100 000 o/5 år, kostnad: 40 256, totalt: 140 256.

Andre nyttige saker:

Refinansier forbrukslån

Refinansier kredittkort

Sammenlign renter

Samle smålån

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer