Annonsørinnhold

Slik lager du verdens beste pommes frites

 Hva er hemmeligheten bak den fantastiske smaken?

Årets Biff 2016 er blitt kåret, og vinneren er den hittil mindre kjente utskjæringen: Nyretapp.

Men når vi spiser biff skal vi også ha noe godt ved siden av.

Og hva er vel da bedre enn populære pommes frites stekt i andefett?

Hva er egentlig den perfekte tykkelse på en pommes frites? Og skal man la skallet være på?

I denne videoen får du den hemmelige oppskriften fra de belgiske pommes frites-guttene fra Copper and Wheat, som står bak de smakfulle og meget populære andefettspommes frites som passer godt til enhver biff.

Slik lager du verdens beste pommes frites
Slik lager du verdens beste pommes frites

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.