Annonsørinnhold

LYS I MØRKET: Lys opp høstmørket med lekre lampenyheter fra Clas Ohlson.
LYS I MØRKET: Lys opp høstmørket med lekre lampenyheter fra Clas Ohlson.Vis mer

Slik lyssetter du et rom for under tusenlappen

Vi har bedt interiør-interesserte Instagram-profiler innrede rom med lys fra Clas Ohlson. Her ser du resultatet.

Høsten står for døra, og det blir stadig mørkere ute. Heldigvis er det en smal sak å lyse opp høstmørket!

Vi har bedt interiør-interesserte Instagram-profiler om å lyssette et rom med lys fra Clas Ohlson – alt til under tusenlappen.

Lun stemning på soverommet

Soverommet er der man skal slappe av og finne roen. Mørke eller duse toner og mykt lys gir en riktig stemning som ikke forstyrrer nattesøvnen.

hus10a setter stemningen på soverommet med flere bordlamper med rustikk fot i betong og store, dekorative LED-pærer som gir et lunt og lekkert lys. De rustikke betongføttene står i en fin kontrast til de mange grønne plantene, og gir rommet et innbydende uttrykk.

På bildet: Cube-bordlampe (99,90 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Glass tube-bordlampe (299 kr) med Northlight LED-dekorasjonspære (79,90 kr). Deco LED-lysslynge (99,90 kr). Cube-bordklokke (149 kr).

Lekkert med lysslynger

casachicks valgte å lage nydelig stemning på datterens soverom. Et par lekre lysslynger og bordlamper i svart med store LED-pærer gir et koselig lys, og gjør rommet til et nydelig krypinn man ikke har lyst til å forlate.

På bildet: Cube-bordlampe (99,90 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Plate-bordlampe (299 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Deco LED-lysslynge (99,90 kr).

Feminint og inspirerende

by_theak har gått for en feminin og lekker stil på soverommet til datteren med gulltoner på både lysslyngen og lampefoten. Hun har valgt å la lysboksen på nattbordet vise ordene «Never Stop Dreaming» – boksen kan nemlig personaliseres med slagord man selv ønsker.

På bildet: Light-lampefot (99,90 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Lysboks (199 kr). Deco LED-lysslynge (99,90 kr).

Detaljer i gull

villa_merete valgte å sette sammen sine egne hengende lamper på hver side av sengen. Mørke lampeskjermer i trådnett, lampeholdere i gull og store LED-dekorpærer gir et dust og lekkert lys som passer perfekt på soverommet. Et par lykter på nattbordet rakk budsjettet også til!

På bildet: Lampeskjerm i trådnett (89,50 kr) med lampeholder med tekstilledning (129 kr) og Northlight LED-dekorpære (129 kr). Lykt (19,90 kr).

Style opp stuen

Stuen er et rom både for å slappe av og hente ny energi – og framfor alt, et rom der man skal trives.

pureinterior_ har virkelig gått til verks og viser stolt fram sin nye stue. To dekorative LED-pærer i hver sin lampefot på hver side av sofaen gir et lekkert lys i mørkere hjørner, og tre lyskuler på gulvet gir et mykt og varmt uttrykk. Skrivebordslampen gjør det mulig å lese på mørke høstkvelder, og LED-kubbelysene på stuebordet får også skryt for å se helt autentiske ut.

På bildet: Viktor skrivebordslampe (249 kr). Lampeholder (129 kr) med stativ (29,90 kr) og dekorativ LED-glasspære (99,90 kr). Globe-bordlampe (119 kr). Cube-bordlampe (99,90 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). LED-kubbelys (149 kr).

Framhev dekorpærene

tidemanns_hjem er kjempefornøyd med kjellerstuen etter lysprosjektet. Hun har gått for to hengende lamper på hver side av sofaen med store dekorasjonspærer i LED. Den ene lampen har fått en enkel skjerm som framhever den fine pæren, mens den andre har fått en lekker trådnett-lampeskjerm i messing som gir et varmt og fint lys. En matchende stålampe ved siden av sofaen gjør stemningen komplett.

På bildet: Cube-bordlampe (99,90 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Lampeskjerm i trådnett (89,50 kr) med lampeholder med tekstilledning (129 kr) og Northlight LED-dekorpære (129 kr). Lampeholder med tekstilledning (149 kr) med skjerm til pæreholder (99,90 kr) og Northlight LED-dekorpære (129 kr). Lampefot (29,90 kr) med LED-pære (39,90 kr) og svart lampeskjerm (69,90 kr).

Høststemning i loftstuen

casachicks har ikke bare lyst opp datterens soverom – hun har også lyst opp loftstuen sin. Lysslynger gir et mykt og lekkert lys, mens bordlampen med svart kube-fot passer godt inn på det rustikke kasse-bordet.

På bildet: Cube-bordlampe (99,90 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Deco LED-lysslynge (99,90 kr).

Lyst og lekkert med store lampeskjermer

annmeretes viste stor begeistring for de store Woody-lampeskjermene, som hun har brukt over spisebordet i spisestuen. Inne i skjermene synes de store LED-dekorpærene godt, og budsjettet rakk også akkurat til en lekker bordlampe på skjenken.

På bildet: Woody-lampeskjerm (399 kr) med lampeholder med tekstilledning (129 kr) og LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr). Bordlampe-base (179 kr) med LED Globe-dekorasjonspære (79,90 kr).

Godt lys til arbeidet

Også arbeidsplassen nytter godt av fint lys – det gir inspirasjon og energi til travle dager.

funkis_tines kontorplass har en rustikk betongvegg blandet med mykere tre, og hun har valgt å komplementere uttrykket med to bordlamper i svart marmor med store, dekorative LED-pærer. Den svarte dekorasjonslampen med &-form og de svarte blomsterpottene matcher fint til.

På bildet: Plate-bordlampe (299 kr) med dekorativ LED-glasspære (99,90 kr). Bordlampe-base (179 kr) med diamantformet LED-glasspære (99,90 kr). Dekorasjonslampe (99,90 kr).

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson