Annonsørinnhold

Slik maksimerer du hyttekosen

Eller hvorfor ikke lage hyttestemning hjemme?

Slik maksimerer du hyttekosen
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I tøffe tider er det herlig å kunne kose seg litt ekstra, enten på hytta eller på terassen hjemme. Med godt sitteunderlag, stemningsfulle lamper og en sprakende bålpanne er det ingen grunn til å sitte inne å sture.

Her er produktene maksimerer som kosen - både på hytta og hjemme, inne og ute:

Mariusmønster:

Slik maksimerer du hyttekosen

Mariusmønsteret - tidløst, symbolsk og tradisjonelt.

Mønsteret har nærmest blitt selve symbolet på det å være norsk, og står som et tidløst ikon der det symboliserer Nordmenns ektefølte glede av å ferdes i skog og mark, i norsk natur.

Se alle produkter med det legandariske mønsteret på her

Mummi - vinterens supertrend

Den originale Mummiserien fra Muurla og Moomin.

Slik maksimerer du hyttekosen

Alle Muurla emaljeprodukter er laget for hånd med eksepsjonell kvalitet, både i materiale og design. De tåler å vaskes i oppvaskmaskin. Mummiproduktene fra Arabia er også kjent for sin gode kvalitet, og er svært populære.

Se hele serien

Lag din egen pizza hjemme:

Slik maksimerer du hyttekosen

Savner du å spise ute på restaurant? Med denne saken kan du virkelig spise ute - hver eneste dag!

Ooni Karu er en liten, men helt utrolig ovn. Fyres med 15 cm vedkubber/pinner og er klar til bruk på 15 minutter. Karu på ved fyring er overaskende effektivt, og det er lett å fyre opp. Lufttilførselen i ovnen gjør at den har minst like god effekt som større vedfyrte Pizzaovner, og man holder enkelt en jevn høy varme med minimalt med ved.

Les mer om pizzaovnen her

Hold rumpa varm

Garvet og impregnert skinn som tåler fukt. Sitteunderlaget fra Espegard i reinskinn gjør det til en fryd å sette seg ned for en pause på tur. Reinskinn isolerer godt, og egner seg svært bra som sitteunderlag. Enten du bruker det til fjells, på svaberget ved sjøen eller ute på verandaen.

Slik maksimerer du hyttekosen

Tilbered maten ute

Alt du trenger for å lage mat ute finner du her, fra oppskriftsbøker om bålmat, kokeutstyr, kjeler, panner, forklær og mye mye mer. Ta en titt og la deg inspirere til å briljere med utendørs matlaging. Det er enklere enn du tror.

Slik maksimerer du hyttekosen

Smarte pakketilbud:

En pakke med alt du trenger for å steke en perfekt Pizza.

Slik maksimerer du hyttekosen

Pakken inkluderer:

Pizza ovnen Karu fra Ooni som er en knall god og allsidig ovn man kan fyre med både ved, kull og gass, pizzaspade, Slitesterkt forkle laget i kanvas og skinn, trespade og skarp pizzakutter som gjør oppdelingen til en lek.Pizzakutteren har et skarpt stålblad og godt håndgrep.

Pakkeløsning med Marius servise fra Porsgrund Porselænsfabrik og Hadeland Glassverk. Enten du skal fornye hjemme eller på hytta, kan vi nå tilby en smart løsning for deg som skal ha litt mer av gangen.

Slik maksimerer du hyttekosen

En flott samling av de aller mest brukte og populære Norgesglassetproduktene. Dette er pakken med oppbevaringsglassene med hengslet lokk.

Slik maksimerer du hyttekosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer