Annonsørinnhold

Norwegian Reward

Slik samler familien poeng til Amerika-reise

– Hvis alt går etter planen flyr vi til New York i november.

Slik samler familien poeng til Amerika-reise
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det burde lønne seg å være fast kunde. Jeg tenker det, du tenker det og besteforeldrene våre tenkte det på sin tid. Forskjellen mellom oss og dem er at de sannsynligvis fikk langt mer igjen for sin lojalitet til en skredder, kolonial - eller grønnsakshandler den gangen.

I kjedebutikkens alder virker derimot denne typen fordeler fjernt. Jo da, du får 10 små prosenter ved første kjøp her og der, men de virkelige summene- de har hvertfall vi mistet troen på! Derfor ble vi mildt sagt imponert da vi tok en prat med familien Dervo-Lehn. Med Norwegians Familiekonto ser nemlig familien for seg en hel Amerika-reise- og det på flyselskapets regning.

En høsttur til New York venter familien på fire. Sparing av CashPoints i en Familiekonto gjør at de kan få flyturen over dammen langt billigere enn vanlig pris. Kanskje kan de greie å samle nok poeng til å finansiere hele flyturen med CashPoints.
En høsttur til New York venter familien på fire. Sparing av CashPoints i en Familiekonto gjør at de kan få flyturen over dammen langt billigere enn vanlig pris. Kanskje kan de greie å samle nok poeng til å finansiere hele flyturen med CashPoints. Vis mer

- Målet er å kunne feire høstens Thanksgiving sammen med nylig gjenfunnet familie i USA, sier Monica Dervo-Lehn (35).

Med familiekonto i Norwegian Reward samler hun og familien opp CashPoints i en felles pott. Målet er å kunne feire høstens Thanksgiving sammen med nylig gjenfunnet familie i USA.

– Hvis alt går etter planen flyr vi til New York i november. Så møter vi familien vår der, som tar oss med til Philadelphia, forteller fengselsbetjenten fra Siggerud. For barna på fire og seks år blir det en opplevelse for livet å besøke pappas slekt i USA.

Hele familien Dervo-Lehn gleder seg til høstens tur til USA og vil spare i Familiekonto for å spare til drømmereisen.
Hele familien Dervo-Lehn gleder seg til høstens tur til USA og vil spare i Familiekonto for å spare til drømmereisen. Vis mer

– Nylig var jeg på kurs i Warszawa. Dessuten drar vi ofte spontant til familien i Finnmark, forteller Tanaværingen. Heldigvis har Norwegian direkterute til Kirkenes, for nå ønsker eldstedattera å reise alene til bestemor.

– Og det skal hun få lov til, lover Monica.

Enkelt å lage Familiekonto

Foreløpig har hun ikke fått laget en Familiekonto til flokken sin, men nå som det er mulig å registrere barn uten egen epost-adresse i Familiekontoen, er det bare et tidsspørsmål før felleskontoen skal på plass.– Og da er det klart jeg blir kapteinen (administrator) av Familiekontoen, ler Monica Dervo-Lehn.

Deretter skal det samles CashPoints ganske kjapt.

– Vi har allerede en tur planlagt. Høstens Shania Twain-konsert ble raskt utsolgt i Oslo. Men jeg og de tre søsknene mine tar like godt en langhelg i Praha sammen med partnerne våre. Og så får vi med oss konserten med den kanadiske sangeren der i stedet, forteller Monica.

CashPoints i over 100 nettbutikker

CashPoints til familiens feriedrøm opptjenes ikke bare ved å fly, men kan også komme fra nettshopping:

– Vi handler dagligvarer på kolonial.no og jeg ser at vi kan samle CashPoint fra over 100 nettbutikker, forteller Monica, som synes det er interessant at hun kan laste ned et tillegg til nettleseren, som vil varsle henne hver gang hun er inne på et nettsted der det er mulig å samle CashPoints. Hun bruker også Norwegian-kortet så ofte hun kan for å tjene poeng hver gang hun handler.

Slik tjener du mest mulig CashPoints.

Familiekonto for alle – også svigermor

En Familiekonto kan bestå av inntil sju medlemmer, og det er kapteinen selv som bestemmer hvem som skal være med i familien. Det kan godt være frisøren eller naboen, dersom du har veldig god kontakt med dem:

– Det hadde jo vært topp om svigermor ville vært med, for hun reiser veldig mye. Men hun vil kanskje beholde poengene sine selv, ler Monica Dervo-Lehn.

Som medlem av en Familiekonto overlater du ikke alle godene til fellesskapet. Dine opptjente Rewards er personlige fordeler som ikke er en del av Familiekonto-funksjonen. Du vil tjene Rewards som før, og de vil kun være tilgjengelige for deg.

– Det er jo litt greit det også, spesielt for svigermor, tenker Monica Dervo-Lehn.

.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer