Annonsørinnhold

Slik ser du Premier League til knallpris!

Snart starter den nye sesongen av Premier League, som ligger an til å bli den mest spennende noensinne. Nå kan du gjøre et megakupp og se all høstens sport til en kjempepris!

Det ligger an til den mest spennende Premier League-sesongen noensinne, og det med våre egne Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard i hovedrollene.
Det ligger an til den mest spennende Premier League-sesongen noensinne, og det med våre egne Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard i hovedrollene. Vis mer

Fredag 11. august braker det løs med Premier League, og man kan forvente mye spenning de kommende månedene! Akkurat nå kan du se Premier League, UEFA Champions League, Eliteserien, TV-serier og mye mer for kun 599 kr første måned!

Gjør en kjempedeal og se Premier League her!

Arsenal med kaptein Martin Ødegaard ledet Premier League lenge forrige sesong, men med bare tre seiere på de ni siste kampene ble forspranget spist opp av toppscorer Erling Braut Haaland og Manchester City som dermed tok sitt femte seriegull på de seks siste sesongene.

Manchester City nøyde seg ikke bare med å vinne Premier League da de også vant FA cupen og UEFA Champions League, så de tok altså «The Treble» med en nordmann i hovedrollen, på samme måte som rivalen Manchester United gjorde det med Ole Gunnar Solskjær i 1999.

Se Premier League til knallpris her!

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard skal lede sitt lag i Premier League og UEFA Champions League.
Arsenal-kaptein Martin Ødegaard skal lede sitt lag i Premier League og UEFA Champions League. Vis mer

Manchester United knep bronsemedaljene i Premier League, mens lag som Liverpool (5. plass), Tottenham (8. plass) og Chelsea (12. plass) hadde skuffende sesonger, og det er utvilsomt stor revansjelyst hos disse klubbene. Newcastle, Brighton og Aston Villa har alle tatt store steg i riktig retning, og alt ligger til rett for den mest spennende Premier League-sesongen noensinne!

All sport samlet på ett sted
Hos Strim kan du se kampene fra Premier League, UEFA Champions League og Eliteserien med abonnementet Strim Mye + Sport Premium. Her får du 13 TV-kanaler, 6 strømmetjenester, og du får også tilgang til La Liga, Bundesliga, Formel 1, Formel 2, tennis, sykkel og mye mer.

Strim har nå en kampanje hvor du får 799 kr i rabatt, som betyr hele 57 % i avslag den første måneden! Det er heller ingen bindingstid, slik at du kan avslutte abonnementet når du vil.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er serier eller film som frister.

Med abonnementet Strim Mye + Sport Premium får du:

  • HBO Max
  • Viaplay Total
  • TV 2 Play Premium
  • SkyShowtime
  • Nordisk Film+
  • BritBox

8 andre sportskanaler og 13 andre TV-kanaler.

Sjekk ut hele Strim sitt tilbud her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer