Annonsørinnhold

Slik ser du UEFA Champions League-finalen gratis

Det er klart for finalen i UEFA Champions League, og vi blir servert et herlig oppgjør mellom Erling Braut Haalands Manchester City og det italienske storlaget Inter. Vi viser deg hvordan du kan se den spennende kampen gratis!

Det er klart for finale i UEFA Champions League hvor Manchester City med Erling Braut Haaland i spissen møter Lautaro Martínez og Inter.
Det er klart for finale i UEFA Champions League hvor Manchester City med Erling Braut Haaland i spissen møter Lautaro Martínez og Inter. Vis mer

Erling Braut Haaland og Manchester City har allerede vunnet Premier League og den engelske FA-cupen, og de går for sesongens tredje tittel når de nå skal spille finale i UEFA Champions League mot italienske Inter.

Se finalen i UEFA Champions League gratis her!

De lyseblå kan altså ta «The Treble» med en nordmann i hovedrollen, på samme måte som rivalen Manchester United gjorde det med Ole Gunnar Solskjær i 1999.

Du kan se den spennende kampen hos Strim. De har 7 dagers kostnadsfri prøveperiode, og da det ikke er noen bindingstid kan du også avslutte abonnementet når du vil. Etter endt prøveperiode er prisen kun 299 kr/mnd i 6 mnd, deretter 449 kr/mnd.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er serier eller film som frister.

Med abonnementet Strim Mest får du:

  • HBO Max
  • Viaplay Film & Serier
  • TV 2 Play Film og serier
  • SkyShowtime
  • BritBox
  • BBC Nordic+
  • Nordisk Film+
  • 32 andre TV-kanaler

Sjekk ut hele Strim sitt tilbud her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer