Annonsørinnhold

Slik skal Zlatan følge den fantastiske fotballfesten

For Zlatan Ibrahimovic er bare det beste godt nok.

KOMPROMISSLØS: Zlatan Ibrahimovic har funnet sin TV, til både fotball og gaming: Samsung QLED TV. Det beste av alt? TV-en minner om Zlatan selv.
KOMPROMISSLØS: Zlatan Ibrahimovic har funnet sin TV, til både fotball og gaming: Samsung QLED TV. Det beste av alt? TV-en minner om Zlatan selv. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I sommer skrus TV-skjermer på synkront verden over. Alle vil se verdens største fotballhelter i aksjon.

For at opplevelsen skal stemme skikkelig må kvaliteten på hjemmebane være like høy som ute på gressteppet.

Eller som Samsung QLED TV-ambassadør og fotballhelt Zlatan Ibrahimovic sier det:

- Når jeg kjøper en ny TV, kjøper jeg alltid en stor TV for å få maksimalt ut av opplevelsen. Slikt sett er det bare naturlig at jeg har mange store TV-er hjemme.

Zlatan er blitt 36 år og verdensberømt. Han er en legende. Ikke bare fordi han er en fantastisk fotballspiller, men fordi han er viden kjent for sin «attitude». Zlatan snakker gjerne om seg selv i tredjeperson og aksepterer bare det aller beste, fra alt og alle rundt seg.

Kompromissløs

Ute på banen beskrives teknikeren som en av sin generasjons aller beste spillere. Han sprenger grenser og han har vunnet en rekke liga- og cuptitler i Italia, Spania, Frankrike, England og Nederland, samt en rekke individuelle utmerkelser gjennom en 20-årige karriere på toppnivå.

FARGERIK: Samsung QLED TV imponererer både med farger og sortnivå.
FARGERIK: Samsung QLED TV imponererer både med farger og sortnivå. Vis mer

Den høyreiste angriperen er kompromissløs og frittalende. Det gjelder å høre etter når svensken snakker - også om sitt valg av TV for de aller største fotballøyeblikkene:

- Jeg velger Samsung QLED TV fordi den er svær, tøff og forbløffende. På en måte minner den om meg selv, sier Zlatan på Zlatan-vis.

Bildekvalitet og responsrate

- Jeg velger Samsung som min TV fordi de gir meg en enestående opplevelse. Førsteklasses billdekvalitet og fantastisk responsrate når jeg bruker spillkonsoll, sier Zlatan.

Les mer: Bruk mindre tid på å lete og mer tid på å se

Han har langt over 400 klubbmål gjennom karrieren, men på landslaget stoppet han med 62 nettkjenninger på 116 matcher det svenske flagget på brystet. Når fotballfesten starter i sommer kommer Zlatan til å bivåne hendelsene foran nettopp en Samsung QLED TV.

ZLATAN, VEGG OG TV: Ambient Mood gjør at Samsungs QLED-TV-en kan etterlikne et mønster på veggen.
ZLATAN, VEGG OG TV: Ambient Mood gjør at Samsungs QLED-TV-en kan etterlikne et mønster på veggen. Vis mer

Ingenting overlates til tilfeldighetene når Zlatan setter seg i godstolen.

- Når jeg er hjemme og ser på sport eller en film, foretrekker jeg en kanelbolle. Det er min favorittsnack foran TV-en.

- Mitt beste råd til å nyte et mesterskap? Skaff deg en stor TV med fantastisk bildekvalitet og forbløffende lyd. Så kan du bare lene deg tilbake og nyte.

Ser alle detaljer

Det er nettopp når ballen går fort du får betalt for kvaliteten, mener Zlatan.

- Bildekvaliteten på en Samsung QLED TV er helt utrolig. Uansett hva jeg ser på, så ser jeg alle detaljer.

Og det er akkurat detaljene som skaper den fenomenale fjernsynsopplevelsen Zlatan får med sin Samsung QLED TV, med den nye Q Smart-funksjonen. Den gjør smart-tv-en enda smartere, når alle dekodere, spillkonsoller og strømmetjenester kan kobles direkte til One Connect Box. Dette betyr at du kan veksle mellom for eksempel direkte-TV og strømming i samme meny.

Med Q Smart-funksjonen Auto Detection slipper du å lete etter de forskjellige enhetene, de kobles til automatisk og kontrolleres alle av én fjernkontroll Samsung One Remote Control.

• Les mer: Du trenger bare én fjernkontroll

GLIR INN: Ambient Mode sikrer at TV-en alltid er dekorativ, som et bilde på veggen.
GLIR INN: Ambient Mode sikrer at TV-en alltid er dekorativ, som et bilde på veggen. Vis mer
UTEN LEDNINGER: One Invisible Connection gjør at TV-en blir ekstra pent, uten masse kabler.
UTEN LEDNINGER: One Invisible Connection gjør at TV-en blir ekstra pent, uten masse kabler. Vis mer

En del av interiøret

For å framstå som en naturlig del av interiøret har Samsung QLED TV utviklet One Invisible Connection, der strømtilførsel og samtlige enheter er koblet til TV-en ved hjelp av bare én kabel.

QLED TV-modellene er også utstyrt med Ambient Mode, som betyr at TV-en ikke framstår som en sort livløs skjerm når den ikke er i bruk. I stedet kan den nærmest gå i ett med veggen, med bare den sylslanke rammen synlig.

Samsung QLED TV byr i tillegg på naturtro bildekvalitet på grunn av dypt sortnivå og flotte, uansett lysforhold i rommet eller avstand til skjermen.

Hvordan TV-en kan se ut på veggen i ambient mode og uten synlige ledninger? Det viser Zlatan selv fram på mønster-bildet du ser litt lenger opp.

Smart Things-appen: Uendelig med smarte muligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer