ANNONSØRINNHOLD

STEMNINGSFULLT: Skap nydelig adventsstemning hjemme. Foto: @happy_habitat på Instagram
STEMNINGSFULLT: Skap nydelig adventsstemning hjemme. Foto: @happy_habitat på InstagramVis mer

Slik skaper du nydelig adventsstemning i førjulstida

Den gode julestemninga trenger slett ikke koste skjorta.

Adventstida er rett rundt hjørnet, og det er tid for å få julestemninga på plass. Vi har bedt interiør-interesserte Instagram-profiler om å lage adventsstemning hjemme med pynt fra Clas Ohlson. Se hvor fint det ble!

Stilrent i hvitt

Adventstid er ventetid, og for mange spiller adventsstaken en sentral rolle i førjulspynten. @i.rdecor har satt adventsstemningen med en stor adventsstjerne, glitrende juletrær og adventsstake med levende lys. Det gjør seg spesielt godt nå som det blir fort mørkt om kvelden.

Adventsstjernen finnes i flere forskjellige størrelser, så her er det mulig å mikse og matche med hva som passer best til akkurat ditt hjem.

Slik skaper du nydelig adventsstemning i førjulstida

Shop stilen her:

Lys i vinduet gjør også adventstida ekstra koselig. @i.rdecor har valgt å gå for en stilig lysestake med fem glassbobler – en moderne og gøyal vri på den tradisjonelle sjuarmede lysestaken som mange har i vinduet.

Slik skaper du nydelig adventsstemning i førjulstida

På bildet: Mäster adventsstake.

Svart, hvitt og gull

Også @happy_habitat har valgt å pynte med levende lys nå i adventstida, og koselige småtrær med snø på bordet gir ekstra god vinterstemning. Og det er slett ikke slik at julekuler bare kan henge på juletreet – de kan fint også legges rett på bordet som en ekstra dekorasjon.

Julekulene kommer i en smart 54-pack, slik at du har nok av kuler både til å henge på treet og dekorere andre ting.

Shop stilen her:

Nydelig julestemning

@moas_home har laget seg en fantastisk koselig julekrok med levende lys, stilrene adventsstjerner og juletre. Stort mer julestemning går det vel nesten ikke an å lage!

Tips: Har du en juletrefot du ikke synes er så fin? Bruk en smart kurv som skjuler juletrefoten, og som gir et lekkert rustikt uttrykk.

Shop stilen her:

Grønn fløyel

@frkeinevoll har også begynt på adventspynten. For henne var det spesielt en stor adventsstjerne i grønn fløyel som falt i smak, og det virker som også barna var begeistret for den store stjerna.

På bildet: Adventsstjerne i grønn fløyel.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson