Annonsørinnhold

Slik skaper du nydelig advents­stemning til under 500-lappen

Det er helt lov til å pynte til advent allerede nå!

KOSELIG I ADVENT: Skap stemning til under 500-lappen.
KOSELIG I ADVENT: Skap stemning til under 500-lappen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Adventstiden er rett rundt hjørnet, og det er lov til å begynne å planlegge adventsstemningen allerede nå.

Men det trenger slett ikke bli dyrt! Vi har bedt interiør-interesserte Instagram-profiler om å lage adventsstemning hjemme med pynt fra Clas Ohlson – alt til under 500-lappen.

Psst! Fra 2. til 5.november er det 30 % avslag på adventsstjerner og -staker hos Clas Ohlson.

Lunt lys og hyggelig stemning

Adventstid er ventetid, og begynner søndagen som ligger nærmest 30. november. I år er første søndag i advent den 3. desember. Men det er lov å begynne med pynt allerede nå!

Den gode adventsstemningen preges av levende lys og detaljer i tre og gull.

casachicks har satt adventsstemningen med et par koselige mini-juletrær med LED-lys og en lyslenke med stjerner. Det gir en nydelig, lun stemning i loftstuen.

På bildet: Minijuletre med LED-lys (199 kr). Batteridrevet lysslynge (29,90 kr).

Levende lys og glitrende trær

interiorbymilla har gått for en lun og lekker stemning på sofabordet med levende lys i forskjellige lysestaker med gulldetaljer. De levende lysene skinner fint og fremhever de glitrende bordjuletrærne i forskjellige størrelser og farger.

På bildet: Glitrende bordjuletre (19,90 kr). Lysestake (29,90 kr). Stjerneformet lysestake (49,90 kr). Svanemerkede kronelys i 100 % stearin (129 kr).

Og det er ikke bare i skumringstid levende lys lager fin stemning! Fint blir det også i dagslys.

Til inspirasjon:

Slik skaper du nydelig advents­stemning til under 500-lappen

På bildet: Adventsstjerne (104 kr). Batteridrevet lysslynge (29,90 kr). Adventsstake (174 kr). Lysestake (29,90 kr).

villa_merete har også valgt å gå for levende lys og glitter-trær på frokostbordet. En adventssjerne i vinduet er en tidløs klassiker i adventstiden, og ser ekstra flott ut nå som det blir fort mørkt om kvelden. Du kan også gå for flere adventsstjerner slik som vist her – miks og match med forskjellige stjerner i forskjellig størrelse og farge, og få en unik stil i vinduet.

Og har du problemer med å få adventsstjerna til å henge rett? Heng rett-dingsen klemmer ledningen i riktig posisjon, slik at stjerna henger rett og fint.

På bildet: Glitrende bordjuletre (19,90 kr). Lykt (79,90 kr). Adventsstjerne (104 kr). Lysestake (29,90 kr). Stjerneformet lysestake (49,90 kr). Svanemerkede kronelys i 100 % stearin (129 kr).

Til inspirasjon:

Slik skaper du nydelig advents­stemning til under 500-lappen

På bildet: Minijuletre med LED-lys (199 kr). Lysslynge (299 kr). Adventsstjerne i metall (39,90 kr). Advent-kubbelys (99,90 kr). Glasskuppel med dekor (29,90 kr).

Personlig med bokstavtavle

hus10a er også begeistret for de glitrende bordjuletrærne. For et stilrent uttrykk kombineres juletrærne med detaljer i tre, svart og hvitt. Hun har også valgt å gå for en bokstavtavle for et personlig preg – her kan man nemlig skrive hva man vil med bokstavene som følger med.

På bildet: Glitrende bordjuletre (19,90 kr). Bokstavtavle (249 kr). Lysslynge (299 kr).

kvinnse har skapt adventsstemning på gutterommet med koselige miniplanter, lykter i gull og lyslenker i krukker. En stilren adventsstjerne i metall pryder sengegavlen – en fin kontrast til det rustikke treverket.

På bildet: Miniplante (39,90 kr). Lykt (29,90 kr). Adventsstjerne i metall (39,90 kr) med lampeholder (129 kr) og LED-dekorpære (129 kr). Batteridrevet lysslynge (79,90 kr).

Clas Ohlson og miljø

Clas Ohlson jobber for en bærekraftig fremtid, og sortimentet vårt utvides stadig med miljøvennlige produkter. Blant annet er kronelysene våre miljømerket med Svanemerket – de består av 100 % stearin.

Vi samarbeider med store sertifiseringsløsninger som Svanemerket og Forest Stewardship Council (FSC), som er symbolet for bærekraftig skogbruk. Se etter miljømerkene i butikken!

Vi jobber hardt for å redusere CO2-utslippene våre, blant annet ved å frakte mer av godset vårt via jernbane og båt i stedet for via vei og fly.

Vi samarbeider med Redd Barna og Miljøagentene.

Følg reisen vår mot en bærekraftig fremtid. Les mer her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer