Annonsørinnhold

Slik steker biffkokkene sine egne biffer

Alle kokker har sine små triks. Her får du biffkokkenes vei til den beste biffen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I opptakten til årets store biff-arrangement «The Beef», hvor «Årets Biff» skal kåres, besøker vi juryen i deres respektive kjøkkener.

I første film er det kjøkkensjefen på MASH, Dan Christiansen, og kjøkkensjefen på Explorers Steakhouse, Brian Blixt Jacobsen, som kommer med deres forslag til hva årets vinner-biff kan være.

Den 6. oktober avsløres «Årets Biff» på et stort arrangement i Explorers Steakhouse på Københavnbåten. Her skal kokkenes favorittbiff konkurrere om å være den mest trendsettende, populære og smakfulle biffen i 2016.

I tillegg til de to kjøkkensjefene består juryen av blant annet Eyvind Hellstrøm. Det norske kokkeikonet drev tidligere den to-stjerners Michelin-restauranten Bagatelle i Oslo, og medvirker nå blant annet som dommer i Bocuse d’Or.

Den danske stjernekokken Thomas Rode Andersen, kjøkkensjef Anders Kirkeby fra Retour Steak, Slagteren på Kultorvet, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og andre bransjefolk vil også være en del av juryen.

THE BEEF 2016

  • Hedersbetegnelsen «Årets Biff» utdeles for første gang 6.oktober til en biff som har gjort seg særlig bemerket i 2016. Biff er nemlig ikke bare et stykke kjøtt, men også et måltid, en livsstil, en opplevelse og en vitenskap, som også forteller en historie om hvem vi er.
  • THE BEEF har fokus på smak, opprinnelse, dyrevelferd, utskjæring, tilberedelse og signalverdier. Juryen består av kokkene Eyvind Hellstrøm, Thomas Rode, Dan G. Christiansen, Anders Kirkeby og Brian Blixt Jacobsen. I tillegg finner vi Københavnslakter Jens Slakter fra Slakteren ved Kultorvet, matblogger Jane Faerber, ernæringsekspert Ina Clausen og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø i juryen. Eventet er arrangert av DFDS og biffrestauranten Explorers Steakhouse.
  • «Årets Biff» utdeles på Københavnbåten. Følg med på www.dfds.no/thebeef
Slik steker biffkokkene sine egne biffer

EXPLORERS STEAKHOUSE

  • Visste du at DFDS har en biffrestaurant om bord på Københavnbåten? Explorers Steakhouse har siden 2008 hatt fokus på biff av høy kvalitet. På menyen finner du blant annet tørrmodnet ribeyes fra amerikanske kjøttkveg, dansk oksemørbrad og striploin fra frittgående kyr hos Kildegården ved Mariager Fjord.
  • Se den fristende menyen og les mer om Explorers Steakhouse her.
Slik steker biffkokkene sine egne biffer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer