Annonsørinnhold

Slik steker biffkokkene sine egne biffer

Alle kokker har sine små triks. Her får du biffkokkenes vei til den beste biffen.

I opptakten til årets store biff-arrangement «The Beef», hvor «Årets Biff» skal kåres, besøker vi juryen i deres respektive kjøkkener.

I første film er det kjøkkensjefen på MASH, Dan Christiansen, og kjøkkensjefen på Explorers Steakhouse, Brian Blixt Jacobsen, som kommer med deres forslag til hva årets vinner-biff kan være.

Den 6. oktober avsløres «Årets Biff» på et stort arrangement i Explorers Steakhouse på Københavnbåten. Her skal kokkenes favorittbiff konkurrere om å være den mest trendsettende, populære og smakfulle biffen i 2016.

I tillegg til de to kjøkkensjefene består juryen av blant annet Eyvind Hellstrøm. Det norske kokkeikonet drev tidligere den to-stjerners Michelin-restauranten Bagatelle i Oslo, og medvirker nå blant annet som dommer i Bocuse d’Or.

Den danske stjernekokken Thomas Rode Andersen, kjøkkensjef Anders Kirkeby fra Retour Steak, Slagteren på Kultorvet, fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og andre bransjefolk vil også være en del av juryen.

Slik steker biffkokkene sine egne biffer
Slik steker biffkokkene sine egne biffer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.