Annonsørinnhold

Slik strømmer du *gratis i 30 dager

Nå kan du prøve HBO Max, TV 2 Play, Viaplay, Paramont+ og 32 store norske og internasjonale TV-kanaler uten kostnad i en hel måned.

Slik strømmer du *gratis i 30 dager
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Har du lyst å se serier uten å binde deg til ett abonnement per leverandør? Da bør du sjekke ut den norske strømmetjenesten Strim.

De omtaler seg selv som Norges mest komplette strømmetjeneste, og med HBO Max, TV 2 Play, Viaplay Film & Serier, Paramont+ og 32 TV-kanaler inkludert er det vanskelig å være uenig i den påstanden.

Få HBO Max til halv pris resten av livet

Supertilbud - prøv gratis i 30 dager
I perioden 26. august til 31. august har Strim et fantastisk tilbud til nye kunder. Du får tilgang til alt innhold i hele 30 dager uten kostnad. Det er ingen bindingstid knyttet til tilbudet, og om du ikke ønsker å fortsette til ordinære betingelser, avslutter du enkelt abonnementet selv på "Min konto" på nettsidene til Strim.

Klikk her for å å tilgang til Strim gratis i 30 dager
Tilbudet utløper ved midnatt i dag (31. august)

Norges mest komplette strømmetjeneste
Strim har ulike abonnementer, men sjekk ut abonnementet Strim Mest sport. Her får du full pakke, med 36 kanaler i tillegg til 4 sportskanaler og alle strømmetjenestene.

Strim er utviklet av RiksTV. Tjenestens oppgave er å skape ro i strømmekaoset ved å gi publikum en intuitiv og enkel tilgang til innhold de ikke vet eksisterer, men som de kommer til å elske.

Et viktig del av oppgaven er å guide publikum til spennende, nye titler. Dette henger også godt på greip med Norstats undersøkelse, som viser at over 60 % av seerne ønsker anbefalinger til nye serier, filmer og TV-programmer.

Prøv Strim (HBO, TV 2 Play Film og serier, Viaplay Film & Serier og Paramount+ og 32 TV-kanaler) GRATIS i 30 DAGER.

OBS: Tilbudet utløper ved midnatt i dag (31. august)

Alle disse kanalene kan du se gratis i 30 dager:

Slik strømmer du *gratis i 30 dager

Disse seriene er mest sett på HBO Nordic nå:

Slik strømmer du *gratis i 30 dager

Se kvalitetsfilmer med Strim
Med Strim får du også tilgang til en rekke nye filmer og filmklassikere. Under ser du de mest populære filmene på HBO Nordic i august.

Slik strømmer du *gratis i 30 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer