ANNONSØRINNHOLD

Vurderer du å kjøpe pulsklokke? Dette er det du bør se etter. Foto: NTB Scanpix
Vurderer du å kjøpe pulsklokke? Dette er det du bør se etter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Shopping:

Slik velger du riktig pulsklokke

Skrittelling eller maratontrening? Det finnes pulsklokker for alle behov

Fra rimelige, enkle varianter, til små, smarte datamaskiner for flere tusen kroner. Vi hjelper deg å navigere i jungelen av pulsklokker.

Fire ting du bør se etter når du skal kjøpe deg pulsklokke

1. Har klokken pulsmåler på undersiden? Om klokken ikke har pulsmåler må du i tillegg bruke et pulsbelte under trening. Med andre ord gjør du det mye enklere for deg selv ved å velge en klokke med pulsmåler. Dette er noe som selv de rimeligste modellene kan tilby i dag.

2. Sjekk batteritiden, den kan variere veldig fra modell til modell. Husk at dersom du velger en pulsklokke med GPS vil batteritiden være langt dårligere enn dersom du velger en klokke uten GPS.

3. Hvordan fungerer appen som hører til klokken din? Denne bør være enkel og intuitiv å bruke. For de som ønsker å tracke treningen sin ytterligere kan det være lurt å sjekke hvordan klokkens app synker opp imot andre apper, som for eksempel treningsjunkienes favoritt Strava.

4. Pris. Her er det store variasjoner alt etter hvilke funksjoner du trenger. En enkel skritteller med pulsmåler kan du få rimelig, mens de mest avanserte pulsmålerne med GPS kan koste tusenvis av kroner.

Avdekk ditt behov:

Før du tar stilling til hvilken klokke du skal velge bør du tenke på hva du egentlig trenger. Vi har delt inn fire ulike grupper, og funnet to klokker som passer til de ulike behovene.

Jeg ønsker å bli mer aktiv og å få et mer bevisst forhold til antall skritt og aktivitet per dag

Jeg trener et par ganger i uken og ønsker å sette treningen mer i system

Jeg trener mye og trenger en klokke som tracker treningsøktene mine og gir meg gode data

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du handle på nett? Husk å sjekke Dagbladets rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Outnorth og Gymgrossisten aktuelle rabatter. Sjekk Dagbladet.no/rabattkode for alle tilbud akkurat nå.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.